Mennyiért vettetek cukrot és olajat? (beszélgetés)
Érdekes így látni a két évvel ezelőtti adatokat.
Tegnap vásároltam. A cukor kilója most akciós, 259.- Ft, az étolajat 389-ért vettem. Mindkettőt a "Kóp-bolt"-ban.
És ez még csak a kezdet! Bele sem merek gondolni, mi lesz később!
Váci tescoban 329 volt a cukor nálunk Váctól nem messze a cba-ban is 329volt a cukor az olaj az a tescoban 400-fölfele a cba-ban szintén 400tól felfele
nem biztos hogy egészségtelenebb. :) régen csak az volt, nézd meg meddig éltek az emberek.
Cora: 309.- cukor.
Olajat 450.-körül mindig lehet valahol kapni,de ez is elég durva már.
Ja!
És se lidl,se penny-ben nincs
Mezőtúr,Profiban cukor 270.-
Bocsánat!!!! A cukor 299.-!!!!
Elnézést!!
Szentendrén Cseh cukor a CBA-ban 399.-
Óbuda Auchan 5 literes Vénusz étolaj 2299.- (460.-/l) :-(
Ha éppen nem tervezek olyasmit sütni, amit muszáj olajban, akkor a házizsir tökéletes főzni, szerintem még tovább is elég.
Lehet, hogy egészségtelenebb, de ezentúl én is zsírt fogok használni. Tök mindegy, hogy mibe halok bele, nem?! Vagy éhen, vagy betegségben...
Mai nap, coop-közért: cukor 379.-
Olaj,: Familia, Vénus, Coop-os olaj mind 500 ft felett. Fogtam magam és felhivtam a hentesemet és vettem több mint 1 kg házizsírt 500.-ft-ért.
üllői piac, német cukor: 280 Ft.
Én is sokat sütök, - 3 édes szájú unoka.
1 kg cukrot vettem 360-ért és 1 l olajat 420-ért Budaörsön.
Mi ennyiért vettük (275). Itt lakunk a szlovák határ mellett. És mondta a boltos kis csaj, hogy csütörtökön csak tőlünk 850 kg-ot vittek el magyarok. Nem is csodálkozok rajta. Nálunk a "legnagyobb" boltokban 370-399 között mozog. A Lidl-ben 329 volt.
CBA üzletben nálunk a cukor 360Ft az olaj (nevesincs)395Ft.
Madaras teskóban, kristéálycukor: 299 Ft.
Olajat nem néztem most.
Fél kg. mezei zsír. 275 Ft.
nem nagyon használok cukrot,szinte semmihez..olajat 450-500 ft között veszek
Olvastátok,hogy már intézkednek ez ellen. Nem tudom lesz e olcsóbb valaha.
Olajat nem tudom,cukrot 330-ért vettem utoljára.Új forrásom 150 Ft,de ez külföldön van.Hál istennek van aki elhozza.Ja és nem akciós.Nevetséges ez a magyarország komolyan mondom.Ha már nem szoktam volna hozzá a nélkülözéshez, és nem lennének fontosabb dolgaim is akkor már sírnék naposszat.Ki hallott már olyat, hogy a rohadt cukorért is külföldre kell menni, mert hazánkban egyszerüen megfizethetetlen.A cukor sajnos nagyon gyorsan fogyó kellék a konyhában.Én sokat sütök a gyerekeknek, az pedig sok cukorral jár.
Mifelénk 339 a cukor, olajat 450-ért vettem.
Mellettünk Szlovéniában a cukor kilója 0.77 Eur.....bár mondtaák, hogy korán menjek vásárolni, mert délutánra már ott is elfogy a boltokból, mert a magyarok 10-20 kilőjával viszik! :(
Nálunk a legolcsóbb cukor az 315 egyébként 360 körül van mindenhol. Szerencsénkre a határ mellett lakunk és legközelebbi nagyobb bevásárlást Ausztriában fogjuk megoldani(cukor,olaj stb)
Akkor errefelé a cukor jóval olcsóbb. A sima fehér kilója 1 Eur, a barnának 1,5 Eur. Az olaj az 1,40 től 2 Eur között mozog. Azt nemtom mennyi Ft ez jelenleg .
Intersparban 375 a cukor.
Én sem vettem meg az 520ft-os olajat,csak leírtam ,hogy felénk ennyi az ára!
Ma vettem olajat Sparba 452:( Hihetetlen. Cukor ugyanott 350:((
További ajánlott fórumok: