Mennyibe kerülhet manapság egy kihúzható kanapé átkárpitozása? (beszélgetés)
Hogy érted, értitek, hogy annyi mint egy új ?
Egyébként én a sajátomat 9 éve vettem és akkor volt 150.000 Ft (igen, 150.000).
Mindenképp meg akarom tartani, újat nem szeretnék venni, "csak" huzat és a rugó a gond vele.
A szivacs és az epeda közt akkora a különbség, hogy zongorázni lehetne!
Az nem az az "igazi" kárpitos munka.
Amennyiben maradandót szeretnél, és nem egy olyan ágyat, amit három év múlva kidobhatsz, akkor maradj a kárpitozásnál.
Az ára lehet, hogy majdnem annyi,mint egy új kanapéé, de hol kapsz ma már kihúzható kanapét? Olyan minőségi munkát készítenek a kárpitosok, hogy az a munka életed végéig megmarad, és nem kell három évenként cserélgetned a szétszakadt, szétesett, rossz illatú (raktározásnál bebüdösödött, penészesedett) ágyat.
Tudnak neked rugót beletenni, olyan szövettel húzzák be, ami nem szakad szét egy hónap használat után.
Ha nem csak néhány évre szeretnél ágyat, akkor ajánlani tudok neked priviben kárpitost. Velük csináltattunk néhány ágyat, ami olyan lett, hogy azt az új lakó nem engedte elvinni!
Szia!
Mi is átakartuk huzatni,de sokan mondták,hogy nem éri meg,mert már annyiért vagy egy pici plusz hozzárakásával veszel egy újat.Aztán nálunk elmaradt mindkét eset,de ez már más tészta :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Van egy kolonial kihúzhatós ágyam, és hozzá 2 párnás karfás szék. Szeretném eladni. Mennyit érhet? Kit tud nekem segíteni?
- Goreta kihúzható ágy mennyire alkalmas rendszeres alvásra?
- Jysk Jackie kihúzható fenyőágya van valakinek? Véleményeket szeretnék róla.