Van egy kolonial kihúzhatós ágyam, és hozzá 2 párnás karfás szék. Szeretném eladni. Mennyit érhet? Kit tud nekem segíteni? (tudásbázis)
8. L.Niki18
2010. febr. 1. 09:31
És nem tudom mennyit érhet...?
7. L.Niki18 (válaszként erre: 6. - 57aa4ea1e8)
2010. febr. 1. 09:31
Az igaz, hogy nagyon nehéz, szállítani is! Hogy van e 100 éves azt nem tudom, de szerintem nincs! Szétszedni sem lehet. Nem tudom mennyit érhet, de biztosan ki fogok hívni egy szakértőt, mert elpocsékolni sem akarom!
6. 57aa4ea1e8
2010. febr. 1. 09:12
Ha kb 100 éves, akkor érdemes régiségkereskedőhöz fordulni, egyéb esetben valszeg elhajt. Ha ez az a koloniál, amire gondolok, akkor a kutyának nem kell sajna manapság, mert nagy monstrum, szállítani baromi nehéz, szétszedni nem lehet.
5. L.Niki18
2010. febr. 1. 08:26
Igen, igaz! Akkor tudtok valaki megbízható régiségkereskedőt Miskolcon? :-)
4. lehoagi
2010. febr. 1. 06:34
ezt most komolyan gondolod, hogy itt megoldást kaphatsz. Gondolom, magadtól is rájöttél, hogy ezt hozzáértő emberrel kell megbeszélned. Azért a HOXA nem mindenre megoldás!!!!Nha azt érzem, hogy emberek már nem is gondolkodnak, csak mennek a hoxára és kérdeznek!!! bocs az őszinteségért!!!!az eladással pedig okosan, mert a becsüsök is emberből vannak!!!
3. d4a2436008
2010. febr. 1. 02:45
Hivjal egy regiseg kereskedot,es vele beszeld meg.
2. L.Niki18
2010. febr. 1. 01:22
Van hozzá 2 nagy szekrény, szép faragott, de azt megtartjuk mert az apai nagymamáné volt, de a többi részét szeretném eladni.
1. L.Niki18
2010. febr. 1. 01:22
Van egy kolonial kihúzhatós ágyam, és hozzá 2 párnás karfás szék. Szeretném eladni. Mennyit érhet? Kit tud nekem segíteni?
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Ikea ektorp 3 személyes kihúzható kanapé van valakinek? Tapasztalatok?
- Mennyibe kerülhet manapság egy kihúzható kanapé átkárpitozása?
- Goreta kihúzható ágy mennyire alkalmas rendszeres alvásra?
- Hol tudnám Miskolcon eladni a 30 éves koloniál bútoraimat? Liverpool Lux 2 db szekrény, 1 szétnyitható kanapé, 2 karfás párnás szék.
- Jysk Jackie kihúzható fenyőágya van valakinek? Véleményeket szeretnék róla.