Mennyibe kerülhet egy Nánási Pál fotósorozat? (beszélgetés)
Ha azt mondom,hogy ne retusálják,nem fogják :)
Igen,szerintem is drága,de én magán okokból tuti sort kerítek rá.Ha 10 év múlva,akkor 10 év múlva :)
Ez tényleg egész húzós, lehet így nem lesz belőle-legalábbis vele semmi. Kértem én is árajánlatot, mert a honlaon nincs fönn konkrét ár.
De egyébként én nem szeretnék retusáltatni, a valóságot szeretném megmutatni, hogy legyen mit lapozgatni 40-80 évesen majd a karosszékben a papával:)))
Szerintem is érdemes lenne szétnézni kisebb nevű fotósoknál..
Az nem ennyire veszett drága.
Kedves empanda!
Ez az egész attól függ,hogy neked mennyi a még megfizethető :) Én is szerettem volna fotósorozatot csináltatni vele,mert nagyon tetszik a munkája.Ez tavaly volt,akkor még a honlapján nem voltak árak.Szóval a lényeg,hogy nála egy fotósorozat 150 ezer ft-nál kezdődik.Én fél aktot szerettem volna csináltatni,ami kb 200-250 ezer között lett volna.Így inkább majd máskor,ha lesz sok-sok felesleges pénzem,ami nem hiszem,hogy az elkövetkezendő években bekövetkezik :)
A napokban ötlött fel bennem a gondolat, hogy egyrészről mennyi időt elvesztegettem a (rövidke) életemből arra, hogy a súlyommal küszködjek, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ennek akarok most véget vetni, és végre hathatósan leadni azt a pár kiló fölösleget.
Másrészról elvesztegettem jó pár évet a fiatalságomból, amikor a testem még tökéletes, szép és üde lehetne, akaraterő hiányában.
Szerencsére rugalmas is még a bőröm és nem okozna ez sem gondot a fogyásnál.
A lényeg a lényeg, h egy hétköznapi haladnó ember számára megfizethető egy álatala készített fotósorozat? Vagy vállalhat egyáltalán ilyen kisebb költségvetésű projekteket is? (Mert hát ugye a playboy-nál dolgozik - nem ilyen képekre gondoltam, csak ami inkább sejtet, mint mutat.)
A válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Egy 13 éves kislányak mennyibe kerülhet a megélhetése?
- Aki már újított fel konyhát, ezek alapján mennyibe kerülhet?
- Mennyibe kerülhet a házi kimért sütemény? A tapasztalatokat is szívesen veszem. Esküvőre akarok sütettni...
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- A páromnak szülinapjára szeretnék egy fotósorozatot készíteni. Hogyan zajlik egy ilyen fotózás?
- Kórházi ellátás Ausztriában biztosítás nélkül, kb mennyibe kerülhet?