Mennyibe kerül most egy fogtömés? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez érdekes...
Én ahhoz a fogorvoshoz járok,akihez tartozom,legutóbb 1 fogamat tömte fehérrel + 1 fognyak kopásomat töltötte fehérrel és 0 Ft volt... Ki érti ezt? ...
:D
én hétfőn megyek..meg fogom írni őszintén,hogy mennyit fizettem:D.
már a megyei kórház és rendelőintézetbe is telóztam,de ott sincs péntek délután körzeti fogrendelés(!!!),és persze senki asszisztens,akitől megkérdezhettem volna..
Mondomén:hadititok:)
..de elszánt vagyok: majd éjjel felhívom a bp szentkiráyli úti fogügyeletet is..FOGnak nekem örülni
Na, most légy okos! Ahány hsz., annyi összeg!:)
Nekem a múlt héten Pest megyében, falun, betömött egy fogat fehérrel és két fogam tövét feltöltötte fehérrel az SZTK orvos és kért 2eFt.
Azt mondta ez a tömés ára.
Gyönyörűen, fájdalommentesen dolgozott!
Köszi az infót.
Én is először betelefonálni próbáltam,de nem volt rendelés..aztán nem vették fel,aztán meg már elment.."faluhelyen" így megy ez..
A fogorvossal egymás melletti rendelőben dolgozó körzeti ápolónőnek meg fogalma sincs.
(jaa..neki biztos ingyen van)
Az már biztos túl merész lenne,hogy kitegyék az árlistát a rendelő várójába,hogy fel tudjunk készülni,mint ahogy ezt akkor tették,mikor először kezdtek el pénzt kérni az sztk-s fogorvoslásért..
Szia !
Ez valóban fogorvos függő, de azt hiszem, hogy a körzetébe tartozó beteget (sztk-n belül) ellátja, ha annak rendezett TB viszonya van és csak amalgánt kérsz.
Mellékesen megjegyzem az amalgán egy biztos, kipróbált dolog és nem mérgező a fognak, mint a fehér tömés, melynek összetételét 4-7 évente változtatják.
Nem ciki betelefonálni és megkérdezni, hiszen általában nem lehet kártyával fizetni...
Részvétem minden fogorvospánikosnak:)
Szóval a 0 és 7 ezer között..hm.
Az a durva,hogy a neten még nem találtam erről aktuális infót..
Ez hadititok?
Döbbenet,hogy nincs egy központilag elfogadott,hivatalos sztk fogászati árlista.
Házi fogorvosnál ingyenes... nem?
Mondjuk nemtom, olyannál gyerekkorom óta nem voltam... de azóta van a pavlov-reflex, hogy belépek a fogorvos ajtaján és folynak a könnyeim.