Mennyibe kerül egy 3 részes pamut ágyneműszett? (tudásbázis)
Nem hűvösek, csak frissek. :)
Akkor tudod, miről beszélek. :)
Nem, nem selyem jellegűek, de olyan hűvösek, így azokat csak nyárán szeretem.:)
Nekem is van nagyon-nagyon régi lepedőm és ágyneműm is. Azok a kedvenceim:)
Miért? Azok nem selyem, hanem pamutjellegűek!
Na igen. Az még hagyján, hogy drágák, de olyan vékony szövésűek, hogy 1-2 évnél többet nem bírnak.
Bezzeg a régi vászonlepedők! Nekem van még 50 éves is, semmi bajuk. Csak az, hogy 1 személyes ágyra valók, franciaágyra kicsik.
Olyat nem:(
Nyáron klassz az olyan, de télen inkább a jó kis flanel az igazi:)
Én is szeretném a fehér lepedőt, ha lehetne emberi áron venni igazi lepedőt, de sajnos már nem igen létezik olyan. Nem vagyok hajlandó kiadni egy lepedőre 3-4 ezret.
Biztosan maradi vagyok: nekem a lepedő legyen fehér. :)
Egyébként sorra veszem elő az anyukámtól örökölt, damaszt ágyneműket. Na az az igazi! (Olyat ma már nem is kapni.)
Pedig milyen szép tud lenni az ágyneműhöz passzoló lepedő:)
Időnként zavar, hogy mintás, mert jobban szeretem, ha a lepedő egyszínű és passzol az ágyneműhöz, de ezek olyanok, hogy nagy részük nem mintás, csak van rajta kis ágyneműn található motívum.
Ezt nem tudom leírni. Nekem mindig a tapintás a lényeg. Meg jól összegyűröm, ha gyűrött marad, akkor nem műszálas. A műszálas elég csúszós és nekem kellemetlen fogású.
Nem rég olyat sikerült vennem, ami kicsit flanelos. Hát abban milyen jó aludni:)
2 paplan, 2 nagy párna, 2 kis párna, 1 lepedő.
Meg kell nézni az biztos, de én szoktam jókat venni:)
Sajnos vettem már jó drágát, ami azóta is a szekrényben van annyira műszálas.
Egy Abotexes ágynemű kb. 10-14 ezer Ft-ba kerül.
És ez valóban pamut.
A nagyon olcsók azokkal vigyázni, hiába van rajta, hogy pamut, az tuti polyester.Vagy a minősége silány.
7 db-os? Az hogy jön ki? :) Ha 3500, az akkor tuti nem pamut. (De tévedhetek néha. :D)
Nagyon meg kell nézni, miből van.
További ajánlott fórumok:
- Ha Gyesen/Gyeden lévő kismama terhes lesz, és a Gyes vagy Gyed ideje alatt szül, milyen járulékokban részesül az utolsó szülést követően?
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Tudtok olyan helyet, ahol befogadnak egy számkivetett embert, nincs jövedelmem, segélyben nem részesülök, egyszerűen dolgozni akarok
- Kell-e lakáshitelhez, minden eddigi bejelentett állandó lakás helyrajzi száma, ha valaki kedvezményes hitelben részesül?
- Ti melyik húst részesítitek előnyben (disznó, csirke, marha stb.)?
- Milyen korosztályt részesítesz előnyben? Kedvesednek, párodnak, szeretődnek?