Mennyibe kerül a postán a csomag ajánlva pl: 1 farmer? (tudásbázis)
6. laszlozsu
2010. okt. 11. 07:38
Csak arra figyelj, hogy csomagolással együtt mérd a nadrágot, mert az a valós súlya. Úgy kalkuláld.
5. dnemetz
2010. okt. 10. 20:46
szia
levélként elmegy ha belefér egy cipős dobozba és nem haladja meg a 2 kilót.utóbbi vlsz,de a posta honlapján kiszámíthatod könnyen,csak meg kell mérned a rucit.honlap:posta.hu:jobb oldal belföldi levél díjkalkulátor
szia
Dia
4. hableány24
2009. szept. 1. 20:48
áá értem akkor lehet,hogy mégiscsak annyi lehet... elég drágán dolgoznak de ez van..
3. 223cf40dc0
2009. szept. 1. 20:19
súlytól, távolságtól és a küldemény milyenségétől sima, ajánlott, .... is függ
2. cateye
2009. szept. 1. 19:35
Valószínűleg 815 Ft.-ért visz el egy farmert ajánlva a posta.Mindíg sülyfüggő, de úgy gondolom egy farmer becsomagolva több 750 grammnál. 750 grammot ajánlva 680 Ft.-ért visz el a posta.
1. hableány24
2009. szept. 1. 19:32
Vettem neten egy farmert és sokallom a postaköltséget. Valaki írjon már az árakról valamit! Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Postán elveszett a sima csomag.A vevő kéri vissza a pénzét. Mit tehetek?
- Feladtam egy csomagot, már megkaptam az érte járó pénzt, de a postán elkeveredett, mit tehetnék?
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?
- Tavaly a postán keresztül lehetett jótékonysági karácsonyi csomagot küldeni. Idén is van ilyen?