Mennyi idős terhes vagyok? (tudásbázis)
akkor megy a drukk!
én meg aludni...
sziasztok!
jah...
OK :)
és azóta nem is voltál? már kellett volna 12 hetes uh, nem?
Igen, betöltött hatodik hét, vagyis a hetedik hétben jársz, és ha van szívhang, akkor ez valószínű így is van.
Egy példa. A kolléganőmnek 40-50 napos ciklusai voltak, a szülés időtartamát három hetes időtartamra teszik be még mindig!!! pedig szeptember közepén legkésőbb szülni fog, de egyszerűen lehetetlen egy ilyen hosszú ciklusban meghatározni (főleg, hogy nem szedett semmi hormont, tehát valószínű a hormonrendszere nem megfelelő, sokáig barnázott is, stb...), hogy mikor lehetett a fogantatás.
Tehát ő nem 40 hétig lesz várandós, hanem akár 43 hétig is.
Köszi a válaszokat :-)
Tehát a 6mm-es baba az 6+x hetes. Akkor az én 5,5mm-es drágám 5+x hetes volt.
Gondolhatod, hogy én is milyen ideges voltam, ugyanis nekem sem 14. napon van peteérésem, ugyanis a ciklusom 35 napos. Amikor először elmentem a dokihoz, hogy én terhes vagyok jóval kevesebb hetet mondott rá, mint amennyit én gondoltam. De, utána már nem paráztam rajta, mert menet közben valahogy "behozta" magát és hozzáigazodott a mensimhez. Érdekes mindenesetre.
Gondolom te is ideges voltam emiatt...
hűha... gugli okosabb nálam ;)
azt tudom, hogy mi 7,2 mm-es ülőmagassággal voltunk 6 hét 4 naposak.
szóval az 5,5 sztem valahol olyan 5-6 hét között lehet... főként úgy, hogy szívhang is van már.
De, hát ez pont azt jelenti, hogy fejlődik.
Szerintem ilyenkor nehéz pontosan belőni a korát. Nekem az elején 1 hét alatt 3 hetet "nőtt" méretileg a baba. Ez meg azért valljuk be őszintén nehezen hihető. Igy aztán marad az a magyarázat, hogy vagy az előzőt mérték el vagy a következő uh-t nézte el a doki.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok?
- Mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok?
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?