Mennyi idő után hata Ferenc József Keserűsós és Glaubersós Gyógyvíz? Mennyi iható belőle? (tudásbázis)
Olvastam a privit.
Kitartás!!!
Székrekedés=aranyér=Műtét
Ennyi az összefüggés!Remélem nem találnak semmit! :(
Sajnos a hatás elmaradt :(
Így maradt a műtét sajna.Ami 8-án lesz.Talán ezt is átvészelem,mint már annyi minden mást átvészeltem már..Abban bízom,hogy nem találnak majd semmit,reméljük a legjobbakat!Mindenkinek további jó egészséget kívánok!Zsuzsa
Még mindig semmi :(
Tovább már nem várok,jóéjszakát!
Ha valaki tud jobbat,írjon privibe,köszönöm!
Sziasztok!
Én szeretem ezt a vizet, de csak egy héten egyszer iszok 3 dl. éhgyomorra. Ha sűrűbben iszom nem használ, így kb:2 óra múlva meg van a hatása.
Sziasztok jellentkezem az eredménnyel,ha valakit érdekel a hatás.Hát akkor ki kell,hogy mindenkit ábrándítsak,mert nem fogok itt szarakodni. :D
Ugyanis sehol,semmi.Meg lehetett inni,csak azt az utóízt nehéz elviselni,hogy sós volt :) Olyan volt számomra,mint egy szódabikarbónás-ecetes víz.
Reggel 8h-kor ittam 2dl,biztos ami biztos!Most délután 14h-kor is,de még mindig semmi :( Nem értem,még írtáta valaki is,hogy ki se tudott mozdulni a házból?!
Sziasztok,még jövök.Hacsak nem tart vissza valami :D
Köszönöm Mindenkinek a leveleket és a hozzászólásokat a saját tapasztalatokról!
Jóéjszakát,mert holnap Mi vár rám azt még Én sem tudom :)(Egy decit leverek,és a klozetra leheveredek :DD
Akkor erőt egészséget Mindenkinek.
Jóéjszakát
Értem...
A 6.pontba bemásolt link---->mindent leír:))))
Az orvos javaslatára vettem két üveggel,egyenlőre,mert nagyon ritkán tisztelem meg azt a bizonyos két betűs helységet,a Wc-öt.Még eddig csak szemezek vele és gyűjtöm az erőt!!!Meg a beérkező biztatásokat,mondjuk olyanokat,hogy: LE,LE,Lefenékig!!!
Érdekelne,hogy kinek mit mondtak róla?Mennyi idő után hat?Milyen mennyiségben iható?Túl lehet ezt adagolni?Bár hallottam még olyat is,hogy egyáltalán nem iható :( Várom a segítségeteket,akár privibe is,ha van saját tapasztalat.Köszönöm
Itt olvashatsz ezekről...
"Keserűsót milyen gyakorisággal lehet alkalmazni? (...mielőtt tönkretenné a gyomrod) (Egyéb diétás témák, Egészség)"
"Milyen káros hatása van az egészségre a keserűsónak? (Más diéták )"
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki hogy ha sima sós vizet (nem keserűsós) iszok az is okozhat hasmenést?
- Babát várok, szabad gyógyvízben fürdenem?
- Colonoscopias vizsgálat előtt hogyan kell alkalmazni a keserűsós tisztítást?
- 1éves babát vinnétek gyógyvízbe, pár órára? Úgy hogy a mellkasa ki van a vízből?
- Használt már valaki glaubersót hashajtás céljából?
- A Ferenc József, vagy a MIRA gyógyvíz hatékonyabb-e a fogyókúrában?