Babát várok, szabad gyógyvízben fürdenem? (tudásbázis)
Gyógyvízben nem szabad, megindíthatja a szülést, tavaly nekem is ki kellett hagynom Hévízet, bár ott be is mondják, hogy kismamáknak káros és gyerekeknek sem szabad bemenni. Ennek ellenére én egész terhességem alatt itthon meleg vízben fürödtem, kádban, jó is volt. :-P
Szerintem hagyd ki.
Viszont voltunk Balatonon, ott remek dolog úszkálni pocakosan. :-)
Nem, nem csak te. Én is voltam, az én orvosom ajánlotta a joghurtos tampont, és azzal fürödtem.
És kádban is fürdök, mégpedig ott tampon nélkül)
Hát szerintem ne menj bár én írtózom a baciktól lehet azért nem mennék csak.Főleg hogy voltam olyan barlangfürdőbe ahol érdekes dolog volt a vízben:@ kaki.
Na soha többet nem mentem oda de nem is fogok.
De ez is szerintem csak velem történhet meg.
Hát én pont ott fürödtem amikor 8 hónapos terhes voltam az utolsó fiammal. Persze csak akkor ha minden rendben van, zárt méhszáj stb. meg persze ha nem vagy alapból hajlamos elkapni mindenféle fertőzést, akkor nem sokáig de lehet.
Én egyébként mindig mindegyikkel fürödtem, strandoltam. Babaúszásra jártunk a Dagályba amikor terhes voltam a harmadikkal szinte az egész terhességem alatt. Sose lett semmi bajom se.
Köszönöm a hozzászólásokat!
Eldöntöttem,100%,hogy nem megyek be a vízbe.
Legalább lesz ki fotózzon :)))
Szerintem ne menj!
Majd ha már a baba megszületett...nem hiányzik hogy egy felszálló fertőzés miatt legyen valamilyen méhszájelégtelenséged, vagy felfázásod
Hány hetes vagy? Nekem anno azt mondta a drnőm, hogy inkább természetes vízbe, de 3 hónap után...
Én sehol nem fürödtem inkább. A meleg tényleg nem jó.
Ő elég laza típusú doki,de mindjárt felhívom. A védőnő szerint hagyjam ki.
Én is úgy tudom,h amíg zárt a méhszáj,addig lehet fürdeni,de a neten mindenhol azt olvasom,hogy nem szabad termálfürdőbe menni.
További ajánlott fórumok:
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Hogyan szabadulhatnék meg a konkurenciától?
- Hüvelygomba - Hogy szabaduljunk meg tőle?
- Melyik az a gyógyfürdő Budapesten, ahol lehet úszni, gyógyvízben ázni, és szaunázni is. Esetleg jakuzzi és egyéb élményelemek vannak?
- 1éves babát vinnétek gyógyvízbe, pár órára? Úgy hogy a mellkasa ki van a vízből?
- Lehet gyógyvízben fürdetni kisbabát/kisgyereket?