Mennyi idő múlva lehet piercinget ugyanoda rakatni, ahol régebben volt? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem a köldökömben volt,tavaly októberben csináltattam,de sajna december közepe fel begyulladt,mert szerintem rosszul cseréltem ki.Februárig szenvedtem vele, akkor kivettem,Azóta felszedtem pár kilót,amit szeretnék Januárig leadni,és akkor újra megcsináltatni:)
És hogyha egy kicsivel feljebb szuratom, hogy ne pont ott, ahol múlthéten, akkor? :)
Akkor mondjuk megcsináltathatnám holnap is?
Szerintetek?
Mert a párom azt mondta, hogy erkölcstelen lettem tőle.
és amikor kivettem, már akkor megbántam az egészet... de engedtem a nyomásnak.
És most arra gondoltam, hogy ez nem nagy cucc, ha szeret elfogadna.
Ez volt múlthéten. Hétfőn beraktatam, csütörtökön kivettem. Most már semmi nem látszik.. és újra szeretném a szám alá.
Szerinted?
Nem fáj...
Érzéstelenítik. Ne nézz oda, és akkor a fejedben sem fog fájni.
Sok sikert...
Figyelj.. Nem fáj.
Én becsukom a szemem, meg másra gondolok, mikor csináltatom. Van egy a köldökömben és a nyelvemben. Egyik sem fájt.. Kellemetlen, meg oda kell figyelni az elején... aztán kész.
Én csak bíztatlak... hajrá!!!
Jaj te nagyon rá vagy gerjedve a piercingre:-) Csütörtökön és ugy meglesz a 2 hét:-)
én meg valahogy nem bírom ezzel kapcsolatban elhatározni magam, félek a fájdalomtól....
Múlthéten hétfőn lett berakva. Csütörtökön kivéve... Jövőhéten mikor csináltassam meg?
:)
Volt múlthéten a szám alatt egy piercing, de ki kellett vennem... és friss volt, 3 napos.
De kell megint... érzem.
Meddig várjak szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a tetoválásokról és a piercingek-ről?Na és a viselőikről?
- Beszélgessünk a piercingekről!
- Mit gondoltok arról, ha egy anyuka piercinget szúrat?
- Más lassan fél éve tetettem be a köldök piercingemet, de még mindig nem gyógyult be, mi lehet a baj?
- Terhesség alatt a köldök piercinget mennyi ideig lehet hordani?
- Hogyan tegyem vissza a piercingem?