Mennyi idő az, amit még kibír egy pasi szex nélkül? (beszélgetés)
tudtam hogy reagálsz hogy lejeb 26 írtam
be húztalak a cső be
én feszül nem e miatt egyáltalán nem
és egyáltalán nem érdekel már
röviden ere szültem hogy ilyen életet éljek((((
Megtetted? ;)
Nem is vettem észre! ;)
Ez jó! :D
De ha Ő az Isten, engedd meg neki, hogy eldöntse, milyen módon közelít.
Ha te megszabhatod neki...helyet is cserélhettek! :D
Egy kis kiegészítés.
Minden szektától, és minden egyháztól óvjátok a gyermekeiteket!
Nem tudom, hogy van e Isten vagy nincs, de egy valamit biztosan tudok.
Ha én meg akorok dugni egy nőt, nem kérek fel senkit, hogy dugja meg helyettem.
Ha van Isten, ne másnak jelenjen meg égő csipkebokor formájában és ne küldjön kőtáblákat. Ne ígérgessen túlvilági gyönyöröket olyan papokkal, akik habzsolják az evvilágiakat.
Álljon elém, és kössünk alkut! :P
Igen!
Részvétem azoknak a nőknek! :-)
Elejével kb egyet tudok érteni.
" pasinak jó legyen " Mindkettőnknek jó legyen.
Jó hogy ott a végén :D ez a jel...
Jt. Volt ilyen koléganőm. 20 on év után kilépett. Tényleg az van : nem köszönhetnek stb amit írtál.
Náluk van valimi " önmegtartoztatás ". Aztán csalják egymást a háttérbe, vállnak, újházasság mint mások.
Kábítanak. Pofátlanul bejönnek a lépcsőházba, végigkopogják a lakásokat. Na az ajtónkat szinte rácsapom az orrukra. Bunkó vagyok? Ha érdekel a vallásuk, a " templomjukba " megyek...
A témára: szerintem 1 hétig. Ill változó.
Nem olvastam el az elejét...
"Ami meg a Biblia tanításait illeti rengeteg lelki dolog van benne, ami a pszichológiában is megtalálható. Egyszer majd neki állok és hasonlóságokat keresek, higgyétek el, több van, mint gondolnátok."
Ezt elhiszem. Épp ezért nem tanácsos egy JT-nek pszichológushoz járni. Egyforma a módszer, és félő, hogy a mit egy JT agyába plántáltak, azt a pszichológus semlegesíteni tudja. Ismétlem, egyforma a módszer.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meddig lehet kibirni evés nélkül?
- ShutDown Day május 3-án, avagy kibírsz-e egy napot számítógép nélkül?
- Allergiás vagyok, de gyógyfürdős strandolást tervezünk. Hogy oldjam meg, hogy legalább fél órát kibírjak zsepihasználat nélkül?
- Este, ha rágózok, könnyebben kibírom kaja nélkül?
- Mi az a gépi hajvágó hossz (mm) ami nyáron elég rövid, hogy szinte az egész évszakot kibírja vágás nélkül?
- Melyek azok a (nyers) ételek, amik kibírják hűtés nélkül pár napig?