Szerintetek meddig lehet kibirni evés nélkül? (tudásbázis)
"A szomjanhalás kb meddig lehet vajon kellemetlen"
hát pont addig "kellemetlen" amíg elveszti az eszméletét a görcstől és meghal.
ez azért sok mindentől függ, hogy milyen állapotban van az ember, hogy milyenek a körülmények (hőmérséklet, páratartalom), végez-e valamilyen fizikai tevékenységet, stb...
de azért nem biztos hogy a "kellemetlen" a legtalálóbb kifejezés az ilyen fajta halálra. akiket megtalálnak a sivatagban, görcsbe rándulva fekszenek, szóval egészen biztosan nagyon sok szenvedéssel jár ez a szomjanhalósdi :S :S :S
Víz és élelemre bizonyára nem igaz, annál több
Emlékezetes/?/ amikor 49 nap után mentettek ki 4 szovjet tengerészt
1960/16. hiradó, filmet nem találtam
Én a hármas szabályról hallottam: Az ember kb.
3 percig bírja ki levegő nélkül,
3 napig víz nélkül, és
3 hétig élelem nélkül.
Persze, azért számítanak a körülmények...
Bár a válaszadások ideje miatt nem aktuális, de én úgy tudom, az éhség csak 2-3-4 napig fokozódik, azután már nem érez éhséget az ember, egyre többet alszik, elkezd összemosódni minden, nincs erő felkelni, álujás, kóma... de 3-4 nap után nem fáj, nincs éhségérzet. De ha tévedek, írja meg valaki...
Valamint kiváncsi lennék ugyanebben, folyadék nélkül... 3-4 nap? Vagy meddig bírhatja valaki?
Nekem az egyik ismerősöm 1 hónapig csak rostos gyümölcslevet ivott, napi 3-4 litert (nem light-ot) és 25 kg-ot fogyott le. Persze szerintem ez nagyon egészségtelen és személy szerint és ki sem bírnám, még 1 hétig sem.
Egyébként úgy tudom, hogy csak vízen 8 napig élsz el, aztán vége... (A fent említett gyümölcslében azért valamennyi kalória volt a cukortartalom miatt)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kibírni ha több babádat is elveszíted?
- Miért lehet az, hogy a másfél éves kislányom minden éjjel kivétel nélkül éjfél körül felébred?
- Hogyan lehet a tűzhelyről letakarítani a több éves koszt hideg zsíroldó használata nélkül?
- 1 éves babának hogyan lehet tortát csinálni tejtermék és tojás nélkül?
- Gyerekkel (5-6 éves) hogy lehet taxit fogni? Gyerekülés nélkül utazhat rövid távon?
- 1 éves kisfiamnak kis vashiánya van a dokink azt mondta lehet vény nélkül szirupot venni neki, használ valaki ilyet, mi a neve?