1 éves kisfiamnak kis vashiánya van a dokink azt mondta lehet vény nélkül szirupot venni neki, használ valaki ilyet, mi a neve? (tudásbázis)
3. Cs.Anita
2011. febr. 21. 12:16
diagnosztizálták
2. Cs.Anita
2011. febr. 21. 12:11
Nálunk is majdnem azt diagnotizáltak, de mi szerencsére érték határon voltunk. Ettöl függetlenül nekünk is ajánlották a szirupot. MULTI KID VASSAL DÚSÍTVA.-- EZ VAN RÁIRVA 1500.- narancsos ízú, nem rossz lenyeli, de az a vas utó íz..... Én a nurofen szívókájával szivom fel a mennyiséget & szépen benyomkodom a szájába. :-)
1. 0ae50a5e6b
2011. febr. 21. 12:04
1 éves kisfiamnak kis vashiánya van a dokink azt mondta lehet vény nélkül szirupot venni neki, használ valaki ilyet, mi a neve?
További ajánlott fórumok:
- Vitaminokban gazdag teát, rágótablettát vagy szirupot szeretnék ovodás gyereknek. Te milyet használsz?
- Ha nem használtam el egy vitamin szirupot az előirt 2 hónap alatt, felbontás után, még odaadhatom a gyerekemnek?
- Óvodás korú kisfiamnak nyárra elektromos qvadot, vagy kisautót igértem, de csak használtra van pénzem, segítsetek, hol próbáljam meg?
- Nurofen lázcsillapító szirupot mennyi idős korig lehet hatékonyan használni?
- Ismeri, használta valaki immunerősítőnek az Immunotrofina szirupot?
- Kötőhártygyulladása van a 4 éves kisfiamnak, szerintetek a Bioptron lámpát lehet-e használni, a gyulladt szemre?