Mennyi idő alatt érkezik be a Telekomhoz a befizetett csekk? (tudásbázis)
Ügyfélhívó van, ott belehet fizetni.
( a pontos neve annak berendezésnek nem érdekel. ki tudom választani, ha pl ajánlott levél van nekünk. vagy csekket adjak fel. ).
Kisebb postán is ott a számgép, szerintem ha van az a bizonyos kártya, ott is be tudnak lépni.. Vagy a fizetési felszólítón...
T-comnál is jó kell hogy legyen...
Hétfőn megpróbálom a melóhelyemhez közelibe...
( Bocsánat.csak 1 hasonlat : ha 1 irodás nem tudja a számgépéhez tartozó nyomtatón megnézni miket nyomtattak, van - e olyan doku ami nem kell, és törölje. csodálkoznak ha mégse azt nyomtatja amire rákattint Vagyis Őt se " érdekli ", nekem se fontos tudni bizonyos gépeket, mi a nevük. Nálam volt olyan, mást köpött ki mint amit kijelöltem. töröltem mindent a nyomtató memoriájából ) ...
Bocs az offolásárt.
posdtán vagy a T. irodán fizeted be, azonnal, illetve maximum fél óra.
Ha késésben vagy, nem szabad csekken fizetni, - mert a csekknek elég lassú az átfutási ideje - csak az irodában illetve ujabban a postán.
az különben tök jó, hogyha nem v agy a lakóhelyeden, az ország bármelyik postáján -. már ahol van T.comos fizetés - befizetheted. Én a szegedi előfizetést már fizettem be a kiskunhalasi postán is.
Anno 1 hetet mondtak nekem, a beérkezésre.
1 csekk volt elmaradva, nem küldték. Hiába fizettem utána, kikapcsolták a mobilnetet. :( 3 hónapot meghaladó tartozás...
Visszakapcsolás 4.000 ft volt, ha jól emlékszem.
Nagy postán van 1 olyan " t-com azonnali fizetés "....
Felszólítós levéllel ügyintézőhöz mentem. Adatszámsorral " bejutott ", látta a tartozást... Befizettem, Azonnal ott a t-comnál....
Mostani számlát is így rendeztem. Kaptam most 1 kártyát amivel már akár hónap 10 -ike után rendezhetem, nem kell csekk...
Szia kedves kifüles
Nagyon szép estéket, és nagyon szép napokat kívánok neked.
Általában 4-5 munkanap, míg egy csekkes befizetés megérkezik. Ha van lehetőséged személyesen bemenni egy telekom üzletbe és bemutatni a befizetett csekket, akkor azonnal el tudod intézni.
Viszont a visszakapcsolásnak is van ára, közel 8000Ft!
Értelek.
Na akkor arra még várnod kell, míg vissza is kapcsolják.
Hogy a fütyibe lett ennyi tartozásod?
Szia Kedves Forever Happy
Nagyon szép estéket,és nagyon szép napokat kívánok neked.Kikapcsolták a telefont,mert körülbelül 40.000 forint elmaradásom volt,és nekem nagyon fontos,hogy telefonom legyen,mert sajnos beteges vagyok.
Szia kisfüles, és nagyon szép estét minden kedves Fórumozónak!
3 munkanap, de a könyvelés nem biztos, hogy azonnal megtörténik.
Későn fizettél, vagy felszólítottak?
További ajánlott fórumok:
- A K&H bankból hány nap alatt érkezik meg egy átutalás az OTP számlára?
- Ajánlottként feladott levél kb hány nap alatt érkezik meg? Elsőbbségi nélkül.
- Ha ERSTE bankból utalnak nekem pénzt Németországból, Magyar ERSTE bankba hány munkanap alatt érkezik meg?
- Mennyi idő alatt érkezik a számlára a pénz, ha Ausztráliából utalnak magyarországi bankszámlára?
- Angliából csomag mennyi idő alatt érkezik meg, és van-e valami költségem?
- GYED alatt SZJA kedvezmény: a befizetett összeg 30%-ában, vagy csak a befizetett adóm erejéig érvényesíthetem?