Mennyi ideig használjam az infralámpát? (tudásbázis)
Attól függ milyen célból használod. Én immunerősítésre használom Napi 20 perc (a közepes lámpa )
Ha nagyon ritkán érzem, hogy folyna az orrom ha tudna.... akkor két hátom este a homlokomat lámpázom 8 percig.
Nekünk is 100-as van, napi 2x 15 percet ír, 30-[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]50 cent[{[{[/A]}]}]ire. Nagyon jó volt, gyerekeknél náthára, nekem az arcüreggyuszimra.
El sincs téve igazán, mindig hadra készen áll!
Ismét köszi :)))
Én direkt vettem 100 w-os-at.Mert olvastam hogy az erősebb nagyon éget.
Reggel elé ültem 10 percet,5 perc ment az arcomra és 5 perc a fülemre.Remélem ez "jó idő".
Majd meglátjuk.
Iszonyatosan fáj a fülem,de ma "csak" 1 fájdalomcsillapítót vettem be,és reggel óta nem is fáj.Remélem hasznát veszem ennek a készüléknek.
Bár, ezt találtam egy infráról,m nekem ettől nagyobb teljesítményű van, és tapasztaltam, hogy, ha hosszabb ideig használom, agyonégeti az arcom. De, ha bírod, és a Tiéd is ilyen teljesítményű van, használhatod hosszabb ideig is, de, szerintem ne vidd túzásba.
A használatba vételkor olyan távolságot ajánlatos választani amelyet kényelmesnek érez, 30 – 40 cm. Az infralámpa használata közben a szemét ne nyissa ki. Az ajánlott kezelési idő 100 W teljesítményű izzó esetén 15-30 percig terjedhet. A készülék használata előtt kérje ki háziorvosa illetve szakorvosa véleményét
Igen, épp elég. Ne vidd túlzásba, még rosszabbul jársz, mint előtte.
Gyógyulj meg hamar. :)))
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Frosh öblítő és egyéb tisztítószerei mennyire jók, melyiket használjátok?
- Ha új ruhaneműket vesztek, a régieket is hordjátok még? Mennyi idő alatt használjátok el a ruhaneműiteket?
- Ricinusolajtól kinek mennyit nőtt a haja? (Aki mondjuk régóta használja)
- Van kézi masszírozóm, aminek infralámpa a másik oldala. Használhatom a fájó fülemre és mennyi ideig? Mit kell fájó fülre alkalmazni?
- Van itt olyan aki használja, használta huzamosabb ideig a steppert?