Mennyi az egy főre jutó étkezés ára 3 napra? Lent bővebben.: (tudásbázis)
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! :) Első nap eltöltünk pár órát mindenképp Szegeden! :) Lehet betérünk az említett étterembe! :)
Köszönjük a jókívánságokat! :)
Ópusztaszeren nem étkeztem még, de szegedi vagyok, nem tudom ide terveztek-e bejönni, mivel elég közel van. Itt Szegeden nagyon sok lehetőség van étkezésre, rengeteg árkategóriás étterem. Javaslom a Gőry pince és terasz éttermet, akkora adagot adnak, hogy 2 étkezésre elég, nagyon kedvesek a pincérek, szó nélkül elcsomagolják az ételt, mindenki ált. elviszi, mert nem bírja megenni :) És ha van lehetőség hűtőre a szálláson a második napra vagy vacsorára el is tudjátok vinni. Olyan 3000 ft-ból/ fő már bőségesen lehet választani, de szerintem még 2500 ft-ból. Nézd meg a honlapot, nekem nagy kedvencem a városban :) de menüs étkezésre is rengeteg lehetőség van, ált már a felsőbb kategóriás éttermek is kínálnak menüt 1500 ft/fő körül. A halászcsárda is igen kedvelt a hídnál :) ott halászlét érdemes fogyasztani természetesen. Szerintem Ópusztaszeren is hasonló lehet az árkategória.
Jó pihenést kívánok :)
Szerencsére mindig találunk olcsóbb éttermeket. Lenne lehetőségünk főzésre is, de nem szeretném anyukámat még ezzel terhelni, hogy főzzünk is. A nyaralás legyen neki is nyaralás.
Szóval inkább étterem, kicsi vendéglők.
Egy kicsit bővebben?
Hol szeretnétek enni?
Utazni készülünk a családdal. 3-an megyünk. 3nap/2éj. Az első nap szinte utazgatás, illetve a harmadik nap is. Kb mennyi pénz megy el egy főnek az étkezésre? Nem vagyunk nagyétkűek, de azért a három napban, egy főétkezésre gondoltam. (Főtt étel)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Hogyan lehet olcsón kihozni két főre az étkezést?
- 11 főre szülinapra mit főzzek?
- A szívritmuszavar oka lehet a rendszertelen, egészségtelen étkezés? (bővebben lent)
- Kirándulóhelyeket keresek látnivalókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel, kb. 25 főre nem túl drágán, és 2-3 napra! Ötletek?