Mennyi a fizetése egy.... (tudásbázis)
Sziasztok!
A biztonsági őrök mennyit keresnek?
Annak "szar vicc", aki ezt megcsinálja veletek:)
jó éjt
Hát az...csak én sem ezért állok ott napi 12,5 órát...mellesleg elég szar vicc volt. :-|
Térjünk vissza az eredeti témára! :-D
Jó éjt!
Nem is tudom minek fizetek a tankolásért:)
Viccet félretéve, ez elég szomorú:(
A rendőrség nem foglalkozik vele, én volt, hogy fél napot ültem a rendőrségen feljelentés miatt, mert hogy az 20ezer Ft felett volt, mert azalatt abszolút nem foglalkoznak vele...ez van. Mit tudnak tenni, kifizetni nem fogják helyette.
De, de veszi a kamera...csak nem vagyunk azzal sem beljebb, nem ritka a hamis rendszám....Na, de hagyjuk is...
Basszus. És a kamera, hogy veszi az ellen nem tudtok mit tenni? Feljelenteni, egyebek? Csak lenne valami eredménye, mert így ez nem jó...
Áldom a fejem, hogy amikor ajánlották a benzinkutat, nem mentem oda dolgozni...
Benzinkút...
Havi 5000 egyben, és minden nappalos műszakkor 500 Ft. Ha valaki elmegy fizetés nélkül, akkor az éppen akkor dolgozók fizetik.
Leltár egy évben 2x van.
Egyébként nekem az előző munkahelyemen fél évente volt leltár és akkor kellett fizetnünk a leltárhiány miatt. 2 év alatt bő egy fizetésem ment el rá...
A mostani helyen lassan 3 éve dolgozom,de itt még nem kellett leltárhiányt fizetni. Remélem ezután sem kell majd...
Szóval cége válogatja ezt is. Valahol kisebb, valahol nagyobb százalékot vállalnak fel a leltárhiányra, amit a cég áll. Általában úgy tudom a készlet értékének X százalékát (nagyon minimális %, szerintem 1-2-nél nem több) kell a cégnek állni, benyelni hiánynál. Ezt valahol benyelik, valahol a dolgozókkal fizettetik be.
Vagy valami ilyesmi :D
További ajánlott fórumok:
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Nem tudom, mennyi a férjem fizetése.
- Te mennyire vagy elégedett a fizetéseddel?
- Érettségizett élelmiszer eladóknak mennyi a kezdő fizetése 2013-ban?
- Ha otthon lakik a dolgozó gyermeketek, mennyit ad haza a fizetéséből?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?