Melyiket érdemes választani? (tudásbázis)
nem a kinézet a lényeg,hanem ,hogy tudj varni vele!
singert vegyél,az a tuti!
nekem viszi a nagyon vastag anyagot is,a lényeg,hogy megfelelő tüt tedd bele.
Eldöntöttem. A Necchi lesz.
Mégpedig azért, mert bár a Singernél azt írja, hogy egészen 4 réteg farmerig biztonsággal viszi az anyagot, viszont a véleményeknél meg az egyik vásárló azt írja, hogy vastag anyaggal nem boldogul.
Én nem értek hozzájuk, bár megnéztem őket. :)
Nekem valami no name varrógépem van amit anyukámtól örököltem és arra tökéletesen alkalmas amire én otthon használom. :D
Csak nehogy a toyotát..mert akkor ott vagyok, ahol a part szakad..:DD
Most a singer és a necchi között agyalok.
singer varrógép a tutibefutó!
nekem van,és nagyon könnyen lehet farmer és vastag szöveteket is varni. a lágy selyemanyagot is kiválóan viszi!
van jobb,és balkezes változata is.
A Necchi mellett szól nekem a 3 év garancia, csak nem tudom, hogy az fém szerkezetes e..
De jól eldumálgatok itt magammal, hátha valaki észrevesz..:D
:D
Azok a jók, állítólag. De 30nál többet nem akarok rá költeni, meg használtak között sem akarok keresgetni ezekből kivételesen. Nagyon nincs a közelemben olyan szerelő, aki varrógépekkel foglalkozna, úgyhogy lényeg lenne a garancia.
Amiket használtan meg garanciával láttam, aukciós oldalakon, azokért megy a harc..:))
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Melyiket választanátok a helyemben?
- Szeretnék venni egy fényképezőgépet, de a sok gépből nem tudok választani. Melyiket lenne érdemes megvenne?
- Pszichológus vagy coaching, milyen esetben, melyiket érdemes választani?
- Mi az oka, hogy ilyen árkülönbségek vannak fogkorona tekintetében, milyen árkategória a jó, melyiket érdemes választani?