Szeretnék venni egy fényképezőgépet, de a sok gépből nem tudok választani. Melyiket lenne érdemes megvenne? (beszélgetés)
Egy camcung, és egy kanyonunk van.
Mindkettő bőven a 20.000. ft alatt volt. Mindegyik hanggal veszi a videót.
Portré, tájkép, makro, és még jó pár beállítási lehetőség.
Kanyon ;) PSA510..
Camot nem tom a számát.
Mindkettőt A4 esig kinyomva elég jó. Legalábbis ha felnagyítom itt a gépen, nem mozaikos.
Kaptál néhány infót remélem tudsz választani.
Ami még tuti : Legalább 5 X zoom 10 fölötti pixel..
Szia,
nekem egy Fuji Finepix C20-asom van, kb. 30e forintba kerül. Hobbi szintre teljesen jó kis gépnek tartom, könnyen kezelhető, és amennyire kell, annyira jó képeket is csinál, szóval bátran tudom ajánlani!
Már régóta nézegetek gépeket, de nem sokra jutottam eddig vele, mert nem értek hozzá. Egy általános gépet szeretnék, amivel hobbi szinten bármit fényképeznék, hogy majd később megmaradjon az utókornak. Azonban nem tudom, hogy milyen funkciókat lenne érdemes venni, és melyik gyártó a jobb.
Kb. 30-35 ezer forintot tudnék rászánni és a képstabilizátor legyen optikai. Eddig ezekre szűkítettem le.
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Melyiket választanátok a helyemben?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?
- Ti melyiket választanátok?
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?