Ti melyiket választanátok? (beszélgetős fórum)
Kormányhivatalnok voltam addig, amíg utol nem ért a 40 év. :D
Az utolsó pár év iszonyú stresszes volt, hála az égnek, hogy vége.
Akkor tuti meg tudsz egyezni velük, hogy suli napokon elmenj előbb és esetleg más napokon ledolgozd.
De lehet, hogy le sem kell dolgoznod - ilyen helyeken azért sokkal emberségesebb a hozzáállás (plusz nincs annyi meló, hogy bele kéne szakadni).
Szerintem tanulj, hogy több lábon állj az életben - és lehetőleg olyasmit, ami könnyebb, irodai munkát tud biztosítani számodra. A betegséged miatt nem mindegy.
Sok szerencsét!
Es itt barmelyikonk ismeri? Valszeg tobb fogalmam van rola mivel a kornyezetemben is van hasonlo problema.
Nem hiszem h idegenek felmenteset kellett volna kerned. Eld az eletedet, ne foglalkozz masok, foleg idegenek velemenyevel.
De ha ketelyed volt h melyiket valasszad minek irtal ki forumot?
Teged erdekel idegen emberek velemenye!? Vagyis csak az a velemeny erdekel ami szamodra kedvezo. Ha kiirsz egy forumot vallald fel azt h lesz aki nem fogja azt mondani amit te szeretnel hallani bar tudom a legtobb forumnak ez a lenyege, h a kiiro lelki bekeje meglegyen
Aha, ertem. :) most mit mondjak erre? :D de ezt mar eldontotted, akkor meg mi a kerdes.vagy a kornyezeted nem tamogatja? Ki mennyit tud es mennyit akar birni.
Ennyi penz neked eleg a megelheteshez 32 evesen? Az kicsit durva lenne...
Márpedig így van. Pl. egy 3 szakmával rendelkező, gyakorlott, tapasztalt, lelkiismeretes szaki még egy nyomorult, takarítói állást is csak ismeretség révén tudott megkapni. El tudom képzelni, hogy ahol a helye lenne és 120%-on tudna teljesíteni, ül valami csókos négyszeres fizetésért 40%-ot teljesítve.
Minek lesz vége? A tanulmányoknak, vagy a fentiekben leírt, áldatlan állapotoknak?
Nem értem, a múzeumi állás nem állandó reggeles? Az ilyen munkahely elég laza, meg lehet beszélni a tanulást is, hogy heti két alkalommal elmész előbb és máskor meg ledolgozod.
Szerintem mindenképpen tanulj. Azzal jutsz előrébb.
Hogy csak a csordába tartozók kapnak munkát.
Milliárdos nem lesz, de 150 000.-körül egyetemi végzettséggel már dolgozhat. Hát nem jó? :(
Na, egy a vége; tanulni azért kell, egyszer csak vége lesz.
További ajánlott fórumok:
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Melyiket választanátok a helyemben?
- Két pasi közül kellene választanom. De melyiket...?
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?
- Ha választhatnál a városi és a vidéki élet között, melyiket választanád és főleg miért?