Melyik WC papír a legjobb ár-érték arányban? (beszélgetős fórum)
Vicc, vicc, vicc.....
Melyik kezeddel törlöd a feneked?
A jobbal. És te?
Én wc-papirt használok.
Én most pont arra gondoltam, hogy lehet érdemesebb ilyen közületi kiszerelést venni. Azoknak az egy lapja is eleve hosszabb, majdnem 3-ba lehet hajtani. Nem pihe-puha, nem illatos, de pont megfelel a célnak.
Itt nézegettem. Ha beválna, már csak a tartó problémát kell áthidalni :) [link]
Lidl birkás.(Floralys)használunk.
Eddig ez a legmegfelelőbb.
Nincs a közelben DM , Kaufland,Rewe 😭😭
Lidl,penny,jó drága coop (de legalább sz..r)
Jól mondod. Ha gagyit veszel, abból sokkal többet kell letekerni belőle. Tehát itt is igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve. Egyáltalán nem biztos, hogy az olcsóbbal jobban jössz ki, mintha drágábbat, de sokkal jobb minőséget veszel.
Nem vagyok kifejezetten márkahű. WC papírban sem. Ami nálunk nagyon jól bevált, az a Lidl Floralys 4 rétegűje (kiskacsás) és a dm-nek is van egy, amit szeretek: ez szintén 4 rétegű Sanft & Sicher. Mindegyiket ki lehet fogni akciósan aránylag gyakran. Nagyon jó minőségű mindkét termék.
Szerintem egy próbát megér, hátha kedvet kapsz kipróbálni.
Még valami: ha két azonos tekercsszámú, közel azonos árú termék közül választasz, akkor emeld meg a csomagot. Amelyik nehezebb, az lesz a nyerő. Akkor is, ha pár forinttal drágább. A súlya önmagáért beszél.
A a lágy természetben A legjobb!🙂👍
Én a z eperfát is megpisilem!
Van olyan régi film is ahol a zöreg a kedvenc fáját pisili, akkor jó minden!
De komolyan,,
"A Leggyorsabb Indián" c, fimben van!
Jó kis film amúgy, láttátok már?
Ez pontosan így volt.
És milyen hideg volt kint télen.
Így egymás alatt olvasni vicces:
Újra fellángolt az a vűgyam, melyik wc papír a legjobb... Az izgalmas helyek hoznak (gondolom lázba)... hol tudsz a legjobb ár-érték arányban...
2008 után ismét húzogatjuk a nadrágszíjat...
Én a LIDL-es 3 rétegű birkásat veszem. Most a 24 tekercses akciós, 3.589-ért adják.
Tegnap azt olvastam, hogy Németországban valószínű lellnak a higiéniai papíráru gyártásával. A vécépapírt emelte ki a cikk. Mikor nem riogatták ezzel a népet, akkor is volt nagy felvásárlás. Most mi lesz? meg ha tényleg nem lesz?
Gyerekkoromban nem volt vécépapír. Újságpapírt daraboltunk el, amíg végeztük a dolgunkat a vécén, addig gyűrögettük a papírt hogy puhuljon. 😀
További ajánlott fórumok:
- A féltestvérek egyenlő arányban örökölhetnek?
- Hogyan alakul a vagyonmegosztás ebben az esetben? Fele-fele arányban?
- A málnalevél teán kívül érdemes-e homeopátiás gyógyszert szedni a 36. héttől? Miket és milyen arányban? Szülés alatt?
- Fodrász sulit keresek (felnőttképzésben), tudtok ajánlani megbízható, jó ár-érték arányú, gyakorlatias iskolát?
- Melyik a legjobb wellness ár érték arányban?
- Kozmetikusok Ti milyen márkájú kozmetikumokkal dolgoztok, és mi a véleményetek ár-érték arányban róla?