Melyik sminkiskola a legjobb Budapesten? (beszélgetés)
6. lukacsadri3
2012. aug. 1. 12:03
én most végeztem Kilinkó katánál:) nagyon alapos:) auguzstus közepén kezdem el a haladó tanfolyamot...nagyon várom már!!! csak ajánlani tudom, ha valaki szeretne szépen, kreatívan jól sminkelni...és nem csillagos áron megtanulni...akkor Hozzá menjen! a legjobb!!!
5. mano.csini
2012. jún. 18. 19:00
Én Kilinkó Katát ajánlom!! szuprül tanít! én el tudtam helyezkedni, pedig "csak" nála tanultam!!
4. egri maja
2012. febr. 15. 11:20
Sziasztok!
Én Petrilla Orsi Airbrush tanfolyamát ajánlanám.Mert ez a jövő:)
Amúgy ha vki nem kozmetikus vagy nincsenek rá évei,h otthon üljön vagy ingyen dolgozgasson akkor annyira nem ajánlanám a sminkes szakmát.Viszont ha csak magát szeretné sminkelgetni otthon,akkor meg egy kicsit drágák ezek a tanfolyamok!
Senkit szeretnék megbántani,ez csak az én vélemyényem.
Azért sok sikert kivánok hozzá!
Üdv:Maja
3. Veronika27 (válaszként erre: 1. - Zsofiderma)
2012. febr. 15. 10:57
Dévényi Kathy, Rikk Ági, Gyimesi Szilvia, Marinelli Eleni, ők mind jók...
2. Naplemente.
2012. febr. 11. 17:15
Mask Sminkiskola, nekem bejött!
A Nyugatinál van.
1. zsofiderma
2012. febr. 11. 15:56
Szeretnék sminkiskolába járni vagy sminktanfolyamra, de annyi féle van..és jó lenne tudni,hogy melyik az amelyik megéri az árát.:)
További ajánlott fórumok:
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- Melyik a legjobb tánciskola Budapesten?
- Szemműtét Budapesten - Melyik a legjobb klinika?
- Melyik a legjobb pizzéria Budapesten, árban, minőségben? Lehetőleg az alábbi kerületekben: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11, 13.
- Melyik bőrgyógyász a legjobb nehezen felismerhető körömbetegségekben Budapesten?
- Melyik kozmetikus gyantáz a legjobban Budapesten?