Melyik netet válasszam? Segítséget kérnék... (tudásbázis)
Én is távolt tartottam magam kis helyi szolgáltatóktól, aztán kénytelen voltam váltani. Telekom (más nagy cég nincs is itt) adsl volt 2-3mbit letöltés, a legkisebb 10mbites csomaggal. Néha 1-2 napra kimaradt a szolgáltatás. Most helyi cégnél 30 mbites a netünk és annyival is tölt. De lehetne akár 90-es is. És nem is faluban vagyunk.
Érdemes ott is utánajárni, mert lehet a kisebb nevenincs cég kiépített gyorsabb hálózatot. Itt a környező falvakban is szolgáltatnak hasonló sebességgel.
Így első hallásra az Invitelt választanám, erről már többször is hallottam, a másikról semmit, most Tőled olvasok először, hogy létezik. A nagyobb szolgáltató talán megbízhatóbb.
Sajnos nem tudok segíteni, csak azt írtam, amit az én logikám diktál.
Oké, fogyasztói szokások, ki mennyit használ, tehát nem korlátlan, nekem ennél kevesebbért korlátlan van itthon + a tarifacsomagomhoz minimális, ha feltétlenül muszáj megnézni valamit.
Használtam mobilnetet, egy bizonyos (valamelyik, több is van)szolgáltatóhoz tartozik. Nem mindenhol lefedett a hálózat, most ne nagyvárosban gondolkodjunk. Tehát otthoni használatra itthon még nem választanám, az sem mindegy hány készülékkel (vevővel)tudsz a WIFI-re csatlakozni.
havi 20 giga és ha elérted lecsökkentik tehát nincs túlforgalmazás.
De még egyszer sem sikerült elérnem egy hónap alatt.
Ha korlátlan és nincs hozzácsapva bújtatva más ktg. akkor nem sok.
De nekem nem ez a tapasztalatom.
Neked, mi tartozik ebbe a 4.500,-Ft/hóba
A mobil net , elég húzós árban van.
Egyszerű halandó fizetéshez, én soknak tartom.
Gondolom van mobilod!
Ha jó a térerő a telefonodon akkor kérhetsz tőlük mobil netet.Máris nagyobb a szolgáltatók köre! :)
Invitel?????
Jobban jársz ha lemondod!
Náluk szemetebbel még nem találkoztam.
Nekem mobil netem van!
Nyaraláskor is viszem magammal.
Én szeretem.