Egy kabaré jelenetet keresek, segítséget kérnék! (beszélgetés)
Tegnap megnéztem... de neeeeem :((
Szerintem írni fogok az M1-nek. Nekik tudniuk kéne..
Nem ez az véletlenül? Ugyan nem tv szerelő, hanem elektrotechnikus, aki vasutas, de a félreértés adott, a móka és kacagás, meg garantált. :)
Kettejükre emlékszem.
Ma átmentem anyumhoz és rákérdeztem,h tényleg S. Ila volt e és B. Péter. (kicsit megzuhantam :D) de ő is mondta,h igen. Másra nem emlékszem, lehet,h a jelenet elején volt más is de ők ketten annyira vitték az egészet,h rajtuk kívül más arca nem maradt meg bennem.
szia. nem vagy elfelejtve :) más nem játszhatott a bohózatban ?
megnéztem a Herkulest, hihetetlen:) köszönöm mégegyszer :)
Én is csak 1x láttam még anyukámmal. Ő is szokta néha emlegetni,h de jó lenne újra megnézni, mert olyan jókat röhögtünk rajta.
Szerintem fogok írni az M1-nek, Önök kérték vagy valami... talán ők tudják a bohózat címét. De még majd keresgélek a neten, hátha..
Köszi, megnéztem én is. Jókat vigyorgok, pedig már lőtték a pizsit. :)
A tiédet sajnos nem találom, nekem még csak nem is rémlik, illetve összekevertem egy másikkal, ahol valami albérlő is volt a képben. Pedig Schütz Ilát én is nagyon kedveltem, éppen a napokban néztem meg egy portréfilmet róla.
Holnap, ha lesz egy kis időm besegítek a keresésbe.
Lehet, hogy valami ősrégi Szeszélyes évszakokban meg is találjuk.
Jó, hogy feldobtad a témát, jól esett egy kis móka a mai nap után. :)
Jó éjt!
Még keresem de semmi :((
De a Herkules bonbont most ha megtalálom megeszem :DD vagyis megnézem. :D
úgy látszik mindenkinek van egy ilyen amit sehol nem talál:D
nekem egy horror jellegű film kéne, amiben egy függőhídon mennek át, és élő kígyóból kivágott kis kígyókat esznek, gyerekként láttam:(((, ennyire emlékszem belőle
Schütz Ila és Balázs Péter játszottak benne. Balázs Péter egy tévészerelőt játszott, Schütz Ila pedig egy magányos nőt aki férfit rendelt magának.
A tévészerelő meg rossz házba kopogtat és innen indul a móka :))
Az a baj,h nem tudom a kabaré címét. Próbáltam már YT-on, mtv videotár.. de semmi. Nem tudja esetleg valaki a címét vagy hogy hol nézhetném meg legalább egyszer?
Imádom ezeket a régi kabarékat és Schütz Ila pedig nagy kedvencem volt..
További ajánlott fórumok:
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Két éves kisfiam mellé keresek bébiszittert. Mennyit kérnek manapság egy óra gyerekfelügyeletért?
- Specifikus, kevert zavar: olyanokat keresek, akik érintettek ebben. Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék!
- Rövid karácsonyi jelenetet keresek ovisoknak, tudtok esetleg ajánlani?