Melyik megoldás a jobb? Te mit választanál a helyemben? (beszélgetés)
Sporttal akarok foglalkozni, főiskolának vagy a humánkineziológus, gyógytornász, utolsó helyen a testnevelőtanár-edzőt jelölném meg.
Ha az aerobik edzőt végezném el, utána tovább akarom mindenképpen fejleszteni a tudásom, pl. aqua-fitness, kangoo, személyi edző...
3-as. Legalábbis én ebbe vágtam bele. Persze más területen, de hasonló feltételekkel.
És gratulálok, hogy a gyerek mellett jut időd/energiás tovább képezni magad!!!!
Van egy 16 hós babám, mellette szeretnék sulit elvégezni. A következő lehetőségeim, ötleteim vannak:
1. - 1 éves aerobik edző suli, amit 2013. májusában befejeznék, tesi érettségi, majd felvételi a főiskolára (nem tudom, hogy a tesi érettségire való felkészülés + az edző suli nem lenne-e túl sok a babával)
2. - 1. verzió edző suli nélkül
3. - 1 éves aerobik edző suli, majd visszamenni dolgozni, mellette edzősködni, 2013 végén teherbe esni 2.babával, aki nyáron születne (ez szinte tuti, mert orvosi segítség kell), fél év múlva elkezdeni készülni a felvételire/érettségire és a második baba mellett elvégezni a főiskolát
4. - inkább 1 gyerek mellett csináljam a sulikat
Minden értelmes ötlet érdekel.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt feleségként melyik lehet a jobb megoldás?
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?
- Melyik a jobb megoldás?
- Teherbeesés segítésére milyen alternatív megoldást választanál?
- Melyik a jobb tetőfedési megoldás? Cserepeslemez vagy zsindey?
- RAM. Több kicsi vagy 1 nagy. Melyik megoldás a jobb?