Teherbeesés segítésére milyen alternatív megoldást választanál? (beszélgetés)
Nekem megvan a könyv, itthon csináltam a gyakorlatokat, órákra nem jártam. Nem is tudom, hogy hol tartanak ilyen jellegű órákat, ha egyáltalán tartanak.
Nekem ez, vagy a jó Isten, esetleg szerencse, nem tudom, de segített. A gyakorlatok elkezdése után 4 hónappal babát vártam, pedig előtte nagyon sokáig hiába próbálkoztunk.
Szia!
Gratulálok! Nagyon jó, hogy néha ilyen sikertörténeteket is olvashat az ember. Ez erőt ad.
Légyszi írj nekem ezekről, érdekel minden most már!
Köszi előre is!
Sziasztok!
Nálunk 10 évet kellett várni a pocaklakóra. Mi kipróbáltunk sok mindent, a végén, tavaly ősszel teljesen lemondtunk a babáról.Persze szedtük a természetes bogyókat, és mostmár boldog kismamaként élem a mindennapjaimat. 2009 januárjára vagyok kiírva. Ha érdekelnek priviben szívesen leírom, hogy mely cégnek, mely termékeit szedtük.
Fel a fejjel, és ne görcsölj!
Szia!
Írnál nekem erről pár szót priviben, meg hogy milyen cég ez?
Köszi!
Szerintem próbáld meg:)!!
Ne add fel:))) Bizz benne, hogy sikerülni fog nektek is!!!
Drukkolok!!!:D
Régebben elkezdtem foglalkozni én is az FLP termékeivel. Sajnos azonban nem ment az üzlet és abbahagytam. A termékek jók voltak, de nem volt fizetőképes kereslet sajnos.
Lehet, hogy veszek majd gélt, hátha segít...
Multi maca: (spermaszám növelő, és élénkítő hatás) Ezt mind a ketten szedtük reggel este 1-1db.
Méhpempő: elősegíti a megtermékenyítést, felkészíti a szervezetet a teherbe esésre
Tőzegáfonyás gél: véd a felfázás, ciszta kialakulás, méh-, petefészek gyulladás ellen, helyreállitja a hüvely bélflóráját (sokszor ez miatt nem sikerül teherbe esni, mert már a hüvelyben meghallnak a spermek)
Harmadik clostilbegyt kúra után orvosom az inszeminációt javasolta. Azt mondta, hogy ő csak ennyit tud segíteni, mert ezt tanulta, viszont vannak más megoldások is, amik támogatják az inszemináció és a lombik program sikerességét. Aloe vera, homeopátia, természetgyógyász, meg ilyenek. Szerinte nagyon sok nőnek ezek segítettek az orvoslás mellett babát szülni.
Mi a véleményetek erről?