Melyik hónapban érdemes a tengerhez menni, mikortól melegszik fel a tengervíz? (tudásbázis)
ott sem mindegy, hogy észak vagy dél a cél:)
meg ugye hogy nektek mi az ami már melegnek számít:)
Én körutazáson voltam Görögországban.Kamena Vurlába csak annyit voltunk, hogy aludtunk a szálláson.De volt tán 1 alkalom, ami szabadfoglakozás volt, akkor amit láttam a környékből és a tengerpartból az tetszett.Az éjszakai Kamena Vurla is szép, csak egyedül nem igazán mertem kóricálni.
Ja és kb. 8 évvel ezelőtt jártam ott és kissé megkoptak az emlékeim.A fényképek emlékeztetnek igazán.
Ügyi vagyok, a kérdésre meg nem válaszoltam. 2005. októberében voltunk Olaszba, Velence volt az utirány. Visszafele megálltunk a parton, a viz "kicsit" hüsi volt, de megmártóztam volna szivesen, de hát nem volt ruci.
Sztem a június közepétől már ideális.
Hello!!
Mi idén augusztus elején megyünk Kamenába, remélem az idő szép, a viz kellemes lesz. Jó élményeid vannak a helyről?
További ajánlott fórumok:
- Hathónapos kisfiam egy hete délelőtt gyümölcspépet kap, mikortól kell már délután is adni neki szilárd kaját?
- TB fizetés, mikortól és meddig?
- Orrszívásnál helyes a sorrend? Tengervizes spray, orrszívás, Nas..in orrspay!
- Kombinált tűzhely mennyire melegszik fel használat közben?
- Az ezüst ékszer elszíneződik a tengervíztől? Lesz tőle valamilyen baja?
- Újból Horvátország.... Nyáron szeretnénk Rovinj-ban néhány napot eltölteni. Ajánlanátok nem túl drága apartmant, közel a tengerhez?