Melyik hajnövesztés a leghatásosabb, illetve mennyibe kerül? (tudásbázis)
8. f64f0d9a69
2012. szept. 20. 08:19
A vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag táplálkozás a leghatásosabb hajnövesztő.
(+ Étrendkiegészítők hasznosak)
Akinek elsavasodik a szervezete, sokkal hamarabb kihullik a haja, mert a vér PH-jának megőrzéséhez a szervezet felhasználja a szükséges anyagokat.
7. babyyy
2012. szept. 19. 18:50
Elég sok hajnövesztős napló van, nem csak egy! Nézegesd őket, sok jó tipp van bennük. Amúgy a leghatásosabb az idő, sajnos...
6. Bettiiyy
2012. szept. 19. 16:30
Én bhringrajt szoktam mostanában. 10 naponta nő egy centit. 4. valamennyi dollárért rendeltem és annyi volt a szállítás is. Egy hónapig elég.
De ricinust is használtam, attól is nőtt mint a gomba. :D Az meg tényleg nagyon olcsó.
Valamint a kókuszolaj nagyon sokat segít. :)
De nézd meg nyugodtan a naplóm, vannak benne képek meg minden. :)
Valamint sánöfinek és Hettiinek a naplóját ajánlom még. :)
5. Annie1130
2012. szept. 19. 16:26
Alfa Parf Kristályolaj. kb 3000 Ft, elég sokáig elég.
4. 9a79033264
2012. szept. 19. 16:22
Köszi
2. t_marcsi
2012. szept. 19. 16:21
Van egy lány a hoxán, aki blogot vezet a hajnövesztésről, ill. hogy miket használ. Szerintem olvasd át :)
1. 9a79033264
2012. szept. 19. 15:56
Hajnövesztés... Mi a leghatásosabb? Mi mennyibe kerül kb?
További ajánlott fórumok:
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Gyomor és nyombélfekély esetén mit lehet enni, illetve mi az ami kerülendő?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Házasságkötéskor a névváltoztatást mennyi idő múlva kell megtenni, illetve mennyibe kerül?
- Budapesten az Orczy téri Lukoilnál, illetve a Kálvária téren a Shell kútnál mennyibe kerül a gázolaj?