Melyik banknál érdemes számlát vezetni? (tudásbázis)
Én CIB-es vagyok,eddig nem volt gond velük.
Én unicredit-es és meg vagyok elégedve velük.
Sztem a PSZÁF honlapján is kell legyen vmi összehasonlítás.
Nekem a K&H banknál van a folyószáméám és nagyon megvagyok elégedve az ismerőseim közűl sokan átmennek ide mert nem sok a plusz pénz. Jók a paraméterek.
Az otptől kivenném a lekötött pénzem. Sokat veszítenék? _Egyáltalán kivehetem egy összegben? Hogy ér a legkevesebb veszteség?
én mikor az otp-ebn voltam hogy szeretném lekötni a pénzem hogy picit többet kamatozzon mint 1 ft szabályosan kinevettek és elküldtek hoyg egyáltalán örüljek ha nem levonank a pénzemből hanem marad. más bankoknál pedig készséggel álltak rendelkezésre, és érdekes módon máshol kamatozhatott a pénzem..ugy látszik az otp-nél nem..
Vannak táblázatok ott meglehet nézni,hogy mi mennyibe kerül. Bankok.hu oldalon
Nincs valami összehasonlító táblázat a neten? Mint a biztosítóknál?
nekem volt ott harom hitelem is szmelyi meg meg van sajnos volt egy hitelkartya, es a hitel. az a hitelt siman szo nelkul felmondtak mert 93 napra jott a fizom. ket honapig voltam munkanelkuli. a fizom 100%-at visszatartottak, es fizeteskeptelenne tettek. pillanatokon belul bar listara kerultem. indez ugy, hogy a szamlara erkezett 67000 forint munkanelkuli jaraedek, es nem volt egy filler elmaradas sem. a magyarazat az, hogy 3 honapig nem erkezett a szamlara fizetes . azert ez mar bunkosag szerintem.
Nekem az AXa banknál van folyószmlám (korábban ELLA bank volt) az összes pénzügyi tanácsadó ismerősöm szerint a folyószámlavezetésben nincs náluk jobb, egyrészt mert alacsonyak a kölcségeik, másrészt, mert a legmagasabb a lekötetlen betétre adott kamatuk. Nekem bevált
szerintem minden banknal van mar netes szamlavezetes. en az otp vel rettentoen megszivtam. egy utolso goreny bank. odacsabitjak az embert. utana meg lehuzzak az emberrol a bort.
en a citinel vagyok, es sokkal egyszerubb a neten oldaluk mint az otp-nel. nagyon jol attekintheto minden egy oldalon. nekem megfelel, es soha semmi gondom nem volt veluk :)
jaj, hát persze....miért is ne fizetne még azért, hogy náluk tartja a pénzét? más bank azért fizet, hogy náluk tartsd... :S
Már évek óta erstés vagyok és elégedett is:)
kolleganőmnek, most vettek lakást, csak azért hogy néhány milliót felvett a saját bankszámlájáról,100 akárhány ezret felszámoltak kezelési ktg-nek, pedig szólt előtte, hogy mennyit akar felvenni. nagyon gáz..
nekem most derült ki, 5 éve van ott a számlám hogy kaphattam volna havi első kpfelvét ingyenességet, ami nekem elég is lett vna abban a hónapban, és ezt most tudtam meg tök véletlenül.addig vártam rájuk hogy nekem is ingyenessé tették. viszont az durva hogy 5 év alatt nem voltak képesek szólni..
ez hagyján, de pl anyuéknak náluk van a hitelük. Elvileg még idén augusztusig max. 57 lehetne a törlesztőjük. Mi történt? pár hónapja egyoldalúan szerződést módosítottak (mielőtt bejött a törvény erre) és majd' 80 a törlesztőrészletük :S
Undorítóak. Nekem a múltkor az átutalásom nem tudott elmenni, mert fél órával előtte levonták a kezelési költségeket, és 10!!!!!!! forinttal kevesebb maradt a számlámon, mint az átutalás lett volna....
Szóval én a diákhitelt is át fogom vinni másik bankhoz...Mert már csak amiatt van megtartva az OTP-s számla.
hali!énis otp-nél vagyok de énis erősen gondolkodom a váltáson. elég gerinctelenek, és ahogy csábítják magukhoz az uj ügyfeleket annyira hanyagolják a régieket. szinte minden banknál van már internetes szolgáltatás.
a cégesünk náluk volt :)
Ők is nagyon jók :)))
Nekem a K&H banknál van a folyószáméám és nagyon megvagyok elégedve az ismerőseim közűl sokan átmennek ide mert nem sok a plusz pénz. Jók a paraméterek.
Én is OTP-s voltam. Váltottam. Én azóta az ERSTE-nél vagyok, és abszolut meg vagyok velük elégedve. Az OTP-seknél egyrészt drága a számlavezetés, másrészt bunkók az ügyintézők...Nekem az erstések sokat segítettek, megbízható a bank, és náluk is van netes szolgáltatás.
Én a fizetésemet átutalással kapom. Eddig az OTP-nél voltam, de ott a legmagasabbak a költségek.
Igaz, megbízható és van internetes szolgáltatás. Érdemes-e máshová átmenni?
Melyik banknál érdemes számlát vezetni?
További ajánlott fórumok: