Melyik babakocsi mellett döntsek? (tudásbázis)
Nekünk Cam Cortina X3 van, most már a második gyerkőccel használjuk, és szuper, nagyon szeretjük! Semmi probléma nem volt vele.
Én is néztem a neonatot mikor vettük, de a Cam valahogy szimpatikusabb volt.
Ja, még egy fontos dolog: még óriási előnye ennek a modellnek, hogy dönthető az alja, tehát ha már épp hogy csak nem ül a gyerek, de már nézelődne, és nyughatatlan, akkor ha kicsit megemeled a háttámláját, akkor kilát, és kényelmesen fekszik, mint egy pihenőszékben.
Az egyetlen hátránya ennek a szettnek az egyik előnye is, hogy nagy a mózes, kisebb autóba nem biztos, hogy befér a csomagtartóba, plussz a váz nehéz, gondolom mert olyan masszív.
A neonatatotól mindenki szabadulni akar, amint lehet, mert kicsi. Jól néz ki, a tény, de nem megfelelő hosszú távon.
A CAM szerintem nagyobb is és stabilabb is, mondjuk a mózese annak is csak pár hónapig használható - bár szerintem tovább úgysem kell, egy ülni tudó gyereket nem lehet már belegyűrni, úgyis nézelődni akar:)
Sziasztok!
Mi az Espiro Atlantic Air 3:1, a Britax B-smart és a Quinny Speddi között vacillálunk.
Árban és felszereltségben az espiro a legjobb, de félek tőle, mert azzal riogatnak hogy lengyel, és nem lehet majd alkatrészt kapni hozzá, nem lehet garanciát érvényesíteni. (Pláne, ha külföldre költözünk majd.)Nem tudom, hogy megy ez?
A Britax is tetszik, de a külföldi fórumokon szidják, hogy nem elég strapabíró.
Most az új szerelmem a Quinny Speddi, ez egy vagyon, de állítólag több gyereket kibír, mindenhol elmegy, és gond nélkül szervízeltethető külföldön is.
Mózessel és hordozóval vennénk meg a britaxot és a quinnyt is.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Melyik babakocsit vennétek: Rafpol Fenix vagy Bergon Q12 Camarelo?
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?
- Melyik babakocsik a legmegbízhatóbbak?
- Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni?
- Melyik babakocsit ajánljátok?
- Melyik babakocsi felel meg az alábbi követelményeknek?