Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be? (tudásbázis)
a kisfiamnál olyan 6hósan kezdtük használni a sport részt. simán aludt benne 2-3 órát is. majdnem vízszintesig dönthető, annyi, hogy nem a háttámla, hanem az egész ülés, tehát mintha egy széket döntenél hátra, emelkedik a lába is.
hason alvó babának tuti nem jó.
Espiro Vectort használtunk.
Mózes, babahordozó és a sportrész. Szuper könnyű a vázrésze, nagyon könnyen tudtunk vele közlekedni és a séták is kényelmesek voltak. A mózesét ha nem használod már, összehajthatod, a hordózóban pedig én még etettem is a kicsit. Nekünk nagyon bevált, reméljük, hamarosan újra használhatjuk :-) ! Ez az a kocsi egyébként: [link]
Philippo alpha!
Mózeskosár, hordozó, sportülés, egy kattintással cserélhetőek, picire össze lehet csukni, iszonyatosan könnyű, és nem utolsó sorban dizájnos is :)
Ja, és nagyon olcsó a kategóriájában :))
Hát igen, megnéztem az utolsó kettőt is, sajnos ezek nekem már kicsit drágák. Bár azt hiszem ha megtehetném hogy 200e körül vegyek, akkor Concordot választanék :)
Az ABC Design nekem is tetszik:) De a befutó még mindig az Espiro.
Hááát, nem tudom. Miért kéne egy babakocsinak traktor méretű kerekekkel rendelkeznie?
Én vidéken lakom, ergó sok a szar, gödrös, földes út. A babakocsi csodásan működött.
Nem tudja kihasználni a gyerek a sportrészt? Az én fiam csak azért nem használja már 1,5 évesen a babakocsit, mert ő már nem hajlandó beleülni, mindenhová gyalog akar menni. Ami asszem ennyi idős korban érhető is.
Igen, nem olcsó, de megéri.
ugyanez, csak LITE
sokalltam az árkülönbözetet csupán azért, mert pumpálható a kereke... a tömör gumival sincs semmi bajom
(max annyi a kocsi problémája, hogy nehéz használni a kosarát)
Nekünk Kunert VIP van, 2011-es modell, és imádjuk!
Komplett felszereléssel volt 45.000, és ma sem vennék másikat. Az első 6 hónapban városban laktunk, a 9.-en, most faluban élünk és még soha nem hagyott cserben egyik terepen sem.
A majd egy éves gyerkőc is bőven elfér benne, most éri még csak végig, rengeteg hely van benne, könnyen irányitató, csukható, és ami a legfontosabb nekünk, a babónak kényelmes!
Azt hiszem már tudom is: Espiro Atlantic 2011 3in1 multifunkciós babakocsi.
Kinézetre is, felszereltségre is, árban is jónak tűnik.
Köszönöm!
Igen, ilyenekre gondoltam, és az Espiro nekem így netes képek alapján nagyon tetszik, még az ára is :)
Nem mindegy milyen árkategóriában gondolkodtok az sem.
Ami a mi családunkban nem okozott csalódást.
Neonato 4 funkciós 10 éves és még lehetne használni
Peg-Perego Atlantic (már nem gyártják)
Peg Perego Skate
Nagyon jó kocsik még a Britax. kiddy,Quinny, Concord és még sok-sok más babakocsik.
Ezek kényelmesek, nagyok strapabírók......de el kell, hogy szomorítsalak, mert az a tapasztalat azért kell egy lóti-futi kocsi is főleg városban, ha csak leakar rohanni valaki vásárolni, vagy pont nagy bevásárlást tervez és nem fér el a nagy kocsitól az árú. És aztán lehet újból keresgélni, hogy legyen naptető, kupola rajta, lehessen fektetni, ha elalszik , azért ez sem árt ha rugózik, esetleg aláfér némi cucc a tárolójába...és lehetne a végtelenségig sorolni.
Úgy gondolom a tökéletes babakocsit még nem találták fel, hogy minden kritériumnak megfeleljen :DDDDDD
Néhány videót betűtök ide.
a lényeg legyen könnyű szülésed és egy egészséges babával legyetek nagyon boldogok!!!
Espiro atlantic :)
- emeletre még nem cipeltem, mert van lift
- magas, nálam is szempont volt, hogy ne a kipufogó gázt szívja
- széles és kényelmes, a mózese még jó, most 62 cm a fiam és még van hely benne. Csak már nem szeret feküdni. :D
- nincs talpa a hordozónak, de nem szokta zavarni ha alszik a ki-be kötözés
- jó a rugózása, nálunk is szempont volt, felénk sok a macskakő, meg a törött beton, kátyús út
- a huzata vastag, de nyáriasítható is, ha lecipzárazod a huzatját
- tolókar állítható
- összecsukni még nem próbáltuk, mert csak a hordozóval vittük eddig, vagy hordozókendőt vittem magammal.
- szélesnek széles, mint elvárás, gondolom kell azért egy közepes-nagyobb csomagtartó, hogy beleférjen, bár a váz elég jól összecsukható, ha valaki viszi a mózest, annak kell hely, de szerintem minden mózesnek kell. :D
Mi nagyon sok babakocsit megnéztünk, mielőtt választottunk. Ami még jó volt, az az Anmar. De végül ezt választottuk. Ja és a mózesben jó vastag a szivacs. Az is tetszett benne. :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- DorJan Danny Sport Prestige Pansy Multifunkciós Babakocsi 2011.
- Vélemények, tapasztalatok a Chipolino Maxima 3 in 1 multifunkciós babakocsiról?
- Baby Design Sprint plusz 3:1 multifunkciós babakocsival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Pierre Cardin PS 682 vagy PS 692 babakocsi? Melyiket válasszam? Multifunkciós
- Mi a véleményetek a Bogus 3 in 1 multifunkciós babakocsiról?