DorJan Danny Sport Prestige Pansy Multifunkciós Babakocsi 2011. (beszélgetős fórum)
Szia!
Végül is milyen babakocsi mellett döntöttetek?
Szia! A mózes nem merev falú (műanyag) és a mérete kb. 80 cm x 35 cm. Amikor mértem a lányaim belemásztak és még elfértek benne, pedig már 1 évesek. azt el is felejtettem írni, hogy nekünk 2 kocsink van és ikerkapoccsal van összefogatva, de még így is nagyon könnyű tolni.
A hordozó része szerintem nem túl mély, bár az én 2,5 kg-os lányom elveszett benne, amikor hoztuk haza a kórházból.
Nagyon sok hasonló babakocsi van most a piacon, szinte csak a nevük más.
A mi mózesünknek nem lehet a feji részét emelni. Az újabb moelleknek lehet, bár szerintem ez lényegtelen. Tágas, eléggé vastag is, mi téli babák voltunk és ez fontos volt. A belső huzatát ki lehet venni és ki lehet mosni. Mi a mózesben hoztuk haza a lányunkat a kórházból januárban, mivel ebben tudtam csak jól betakarni, nem a hordozóban. A vázra könnyen fel és lepattintható, mindkét oldalon 2 kis pöcköt kell benyomni. A hordozóban van újszülöttszűkítő, ami egy betét szerű, azt utána ki lehet venni. A teljes huzatát le lehet venni a hordozónak is.
Ha akarod szívesen lemérem a mózest.
Szia!
Engem a mózes része érdekel, mert sok babakocsinak kicsi a mózes része. Ill. a hordozó? van benne újszülött rész?
Tapasztalatok?
Megbízhatóak a DorJan Danny babakocsik?
Már annyiféle babakocsit néztem és nem tudom eldönteni melyik le a jobb.
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen márkájú multifunkciós babakocsit ajánlana, neki melyik vált be?
- Milyen típusú babakocsit ajánlanátok ami multifunkciós, hordozója is vázra pattintható és maximum 100-120 000 Ft?
- Vélemények, tapasztalatok a Chipolino Maxima 3 in 1 multifunkciós babakocsiról?
- Baby Design Sprint plusz 3:1 multifunkciós babakocsival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Pierre Cardin PS 682 vagy PS 692 babakocsi? Melyiket válasszam? Multifunkciós
- Mi a véleményetek a Bogus 3 in 1 multifunkciós babakocsiról?