Melyik a legjobb testápoló száraz bőrre, amely kevésbé tartalmaz vegyi anyagot? (tudásbázis)
Szerintem a VCO kókuszolaj a legjobb.
Ellenőrzött, vegyszermentes termesztésből származó friss kókuszból nyerik, hidegen sajtolt és kizárólag szűréssel tisztítják. Kislányom extrém száraz bőrét pillanatok alatt helyrehozta.
Gyógyszertári krém.
Plusz lehet, hogy most derültséget keltek - ez nem baj :) -, de az édesanyám ha nagyon száraz a keze, vazelinnel szokta kezelni. Neki bevált. Én nem tudom, még nem szántam rá magam...
Sztem nem tömény, csak nem megfelelően használod, ez általános jelenség, sokan emiatt dobják félre az első használat után.
Rettentő kevés kell belőle, amit a kezeid között folyékonnyá olvasztasz, és finoman belepaskolod a bőrbe. Nem kened, mint egy drogériás terméket, csupán beletapogatod, az a cél, hogy a bőrre annyi kerüljön belőle, amennyire éppen szüksége van a felhám hidratálásához és védelméhez, nem egybefüggő réteget szeretnénk képezni.
Ha még így is soknak bizonyul, negyed-, fél óra múlva fel lehet finoman itatni törölközővel a felesleget, bár testen erre sztem nincs szükség, a ruházat is betölti ezt a szerepet, viszont arcon nappal én is így alkalmazom.
Csatlakozom a 6-os számú bejegyzéshez, ajánlásom egyértelműen a finomítatlan sheavaj, egy igazi jolly joker, ha bőrápolásról van szó.
Egészen kis kiszerelésekben is kapható, így egy próbát igazán megérhet.
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Szerintetek melyik édesítőszer a legjobb, ami nem tartalmaz káros adalékokat?
- Melyik a legjobb és legkevésbé káros hajfesték?
- Melyik a legjobb bőrfeszesítő testápoló? Neked melyik vált be a legjobban?