Melyik a legjobb izzadásgátló? (tudásbázis kérdés)
Amúgy pedig sok szempontot kell figyelembe venni.
Én a fújósokat már régen kiiktattam, mert nagyon környezetszennyezők, mindegy milyen hajtógázzal vannak töltve.
A másik nagyon fontos szempont nekem, hogy alumínium mentes, és állatkísérlet mentes legyen.
Aztán nagyon fontos az emberi test reakciója. Izzadni kell, az az egészséges és normális reakció akár megterhelés, akár stressz esetén, ezt nem szabad visszafojtani, a szag elfedése az elsődleges. És belülről kezelni a testet. Odafigyelni az étkezésre, folyadékfogyasztásra, a ruházkodásra.
Igen, értem.
A felső felvétel technikádat kell akkor csiszolni:D
Vagy vedd fel előre a ruhát és utána nyúlj be a hónaljadhoz a stifttel
Ha így csinálja, akkor meg a friss deotól lesz a hónaljnál foltos és az ki sem megy a ruhából...
Nekem van már erre egy kifejlesztett módszerem :) nagyon figyelmesen veszem fel a ruhát és már nem csíkozom össze
Vagy vedd fel előre a ruhát és utána nyúlj be a hónaljadhoz a stifttel
ha esetleg kórosan izzadsz,,akkor neked semelyik.
HA nem,akkor neked kell kitapasztalnod ,melyik a legmegfelelőbb,nekem eddig mind jó volt,és inkább golyósat használok inkább,mint stiftet.
Az egyedüli amit nem ajánlok,az az Adidas,nekem golyós volt,és allergiás lettem rá,kb kétszer kentem be vele magam,a hónalji nyirokcsomóim megduzzadtak,és eszeveszetten viszkettem tőle,pedig nem vagyok egy allergiás fajta.
A pediMedet dícsérik még ,úgy tudom,annak is van deoja,nemcsak lábdezodorja,az egy olyan termékcsalád amit gyógyszertárban találsz.
Az Aloe Shield-et használjuk.
Izzadni ugyanis mindenképpen izzad az ember. Hogyha meggátoljuk, akkor szépen bent okoz gondt majd, hiszen az a természetes, hogy kijön, aminek ki kell jönnie :D
Az aloes deo enged izzadni, viszont nem engedi, hogy büdös légy :)
gyógyszertári antisudorica
esténként ecsetelni kell és nem lesz gondod
Én dove-t használok, előtte rexonát használtam, azelőtt valami avonosat.
Egyik sem fog, csak jól kell őket használni.
Fürdés után kell mindig magunkra kenni, amikor már száraz a hónaljunk. Meg kell várni, hogy megszáradjon a stift is, majd ekkor felvenni rá a felsőt. Ha nem fürdünk, akkor inkább ne használjuk, mert büdik leszünk.
Valaki írta, hogy észi a saját szagát. Lehet, hogy a felső anyagával van gond.
Miért ártalmas?
Én szoktam használni, igaz ritkán.
Igazabol maga az izzadsag nem kene,hgy budi legyen.
Az elfogyasztott kaja'pia, stb szamit ill.az, amikor a "letezo" szorokon megul , na attol lesz szaga. A kiparolgott cuccoktol :)
En vmi bio -alu mentes izet hasznalok, de nem novesztek honaljszort sem ;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen izzadásgátlót tudsz ajánlani?
- Semmilyen izzadásgátló nem használ, tudnátok valami jó tanácsot adni?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Tud valaki olyan izzadásgátlót, ami nem hagy foltot a pólón?
- 7, 5 éves kislányom fokozott izzadását tapasztalom, idővel "erőteljes" testszag kíséretében. Normális ez? Izzadásgátló dezodort alkalmazzunk
- Melyik a legjobb izzadásgátló dezodor? Azok közül is a stift, vagy a golyós, vagy melyik? Kinek melyik vált be?