Melyik a legjobb hajszárító fodrászatba? (tudásbázis)
Nekem ugyan egyelőre csak sima búrám van, de ha vennék, gőzbúrát választanék. Ez nemcsak arra jó, hogy lerövidíti a hajfestés idejét (mint a klimazon), hanem "tisztítja a hajat és a fejbőrt, illetve hatékony anti-bakteriális hatása is van. Új erőt ad a hajnak, megerősíti, regenerálja azt. Ha pedig a nyári napsugárzás vagy az uszoda klóros vize porózussá tette a hajszálakat az ózonos-ionos gőzbúra alatt egy pakolással 2 perc alatt orvosolható a probléma. A haj újra rugalmas és megfelelően hidratált lesz. További előnye, hogy fokozza a hajápolók, pakolások hatását."
Szóval szerintem ez több mindenre használható, mint a klimazon, úgyhogy én erre voksolok.
Sziasztok!
Szeretném még megkérdezni, hogy mi a különbség a gőzbúra, klimazon és a sima búra között. Elég, ha csak valamelyiket rendelem?
Köszönöm szépen, minden segítség jól jön. Én is Jaguar ollót rendeltem és Head Jog keféket. Az Imetecről átváltottam a Remingtonra. Jövőhéten szeretnék mindent megrendelni, augusztus közepén nyitom a szalont.
Van valaki, aki nem búrát, hanem klimazont használ?
Remington hajszárítóm három éves, nagyon jó. Hajvasalóm eddig Imetec volt, de többet ilyet nem veszek, mert kettő ment tönkre fél év alatt. (cseregaranciás, tehát az elsőt kicserélték, amit küldtek, az is tönkrement pár hónap múlva)
Ollóm Jaguar, körkeféim Head Jog, fésűim mindenféle, itt nem érdekel a márka, hanem a forma.
Hello,
Ceriotti hajszárítók, nekem már nyolcadik éve bírja, hibátlan. Én erre voksolok csakis.
Tanácsot szeretnék kérni elsősorban fodrászoktól. Tudtok nekem hajszárító márkát és típust írni, hogy melyik a legjobb fodrászatba?
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Bio fodrászat
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Miskolci fodrászat kozmetika
- Mi legyen a fodrászatom neve?
- Tud valaki Budapesten olyan fodrászatot, ahol a levágott hajat megveszik és még a frizurám is rendbe rakják?
- Miskolcon melyik fodrászatot ajánlanátok hajhosszabbításhoz?