Miskolci fodrászat kozmetika (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is jó fodrászt keresek mielőbb Miskolcon, hosszúból szeretnék rövidet, mert ronda, hullik és unom. :-(
Privit is írhattok. Köszi!
Sziasztok!
Ismertek Miskolcon jó kozmetikust, aki szép esküvői sminket tud készíteni?
Köszönöm!
Jár még erre valaki?
Tudnátok jól dolgozó de olcsó áron fodrászt ajánlani?
szia, és ki az és hol dolgozik?
meg tudod mondani?köszi előre is!
szia..nem tudnád leírni a nevét és nagyon drága?
jó lenne ha tudnál árat is írni :) ..am én már nagyon régóta keresek egy normális fodrászt de eddig még egyet sem találtam :|
én pedig egy pasihoz, akinek arany keze van :)
A kozmetikusom is nagyon ügyes, szépen dolgozik, bár drága. A sminktetoválásom is ő készítette.
Ja értem.
Én már magam vágom a hajam, kisebb nagyobb sikerekkel, de legalább magamat hibáztatom, ba nem jó:-)
Ezerszer elmondtam a fodrászomnak, sőt letisztáztam vele, hogy ne ritkitsa ki a végét, mert nekem az nem tetszik. Előszörre is nekiálta kiritkítani. Akkor szóltam neki ezt most hagyja abba. Akkor abbahagyta. Aztán legközelebb megint szóltam neki, a vége az lett, hogy az utolsó alkalommal azt mondta ezt igy kell, és kész. na akkor vizes hajjal kellett volna felálnom a székből..azóta vágom magam.
Na hát ezért szeretnék infót. Nem szeretném ha valaki elk.rná a hajamat...
Mit tett veled?
Sziasztok!
Most költöztem ide Miskolcra, és nem tudom hova induljak el fodrász, és kozmetikus ügyben.
Olyan fodrászra van szükségem aki bánni tud a derékig vagy egy kicsit hosszabb hajjal, és jó divatos frufrut vágna nekem!
Kozmetikust is keresek.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- 12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre?
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Kozmetika és fodrászat működtetése lehetséges egy légtérben?
- Szépségsziget (Fodrászat és Kozmetika) Budapest XIX. kerület - ismeri valaki?
- A miskolci Ilcsi kozmetikáról ki mit tud? Érdekelnének a tapasztalatok, árak. Köszönöm.