Kozmetika és fodrászat működtetése lehetséges egy légtérben? (tudásbázis kérdés)
ühüm..igazad van..
hát akkor nem vágok bele a dolgoknak ebben az üzletben :)
örülök,hogy irtatok, mert sokat számított a véleményetek :):)
én mint vendég a kozmetikusnál szeretem a meghitt csndet, utálom , ha járkálnak közbe ki-be, és a szük hely hát azt is
Az ilyen összezsúfolt szépészeti műhelyekben, nincs meg a varázs a vendég számára, ahol egy kicsit magával törödhetne ....
szerintem ha ekkora a hely ne vágj bele:)
Őszintén én már 2 éve visszadtam a vállalkozóit mert erre ahol mi lakunk nem éri meg kozmetikusnak lenni.
hát igazatok van.. sztem se működhető, csak kíváncsi voltam a Ti véleményetekre is :)
és szerintetek érdemes válalkozást elindítani?:)
szia :)
Hát, a lány ,aki most kiadná a helyet, ő kozmetikus és fodrász volt egyszerre,egyedül dolgozott, neki ez nagyon jól bejött. :)
Hát, én nem tudom,hogy milyen fodrászt akar oda felvenni, de nem hiszem,hogy olyan kompromisszumot lehetne kötni,hogy válott műszakban dolgozzunk,mert a fodrász is válalkozó lenne..
Az biztos,hogy igy több vendégem lenne, csak jobb lenne,ha lenne a kozmetikusnak egy külön szobája,nem?:)
Ja, meg irtad,hogy 10-12 négyzetméter :) Hát igen,annyi minimum kellene, nekem viszont ott egy akkora helyem lenne, mint az ágy. kb 3-4 négyzetméter.. :( Még nem vágtam bele, de szerintem igy nem is nagyon fogok.. :(
én is kozmetikus vagyok 5 évet dolgoztam fodrász meg körmös mellett.
egyrészből jó másrészből rossz.
Ha a vendégeket nézed akkor nekik jó hogy mindent egy helyen letudhatnak,viszont szerintem csak ugy vágj bele ha váltott műszakban leszel a fodrásszal, mert a zaj és a nem kivánt illatok zavaróak, sok vendég nam szereti.
Nekem szalagfüggönnyel volt elválasztva a helyem és nem nézegettek be ,de engem is zavart a hajszáritó zaja.
De sokkal több vendéget szerezhetsz igy mintha egyedül dolgoznál.Mérlegelni kell hogy mi miért éri meg.
és főleg kis sarokban nem lehet dolgozni legalább10-12 négyzetméter kell hogy tudj dolgozni...:))))ha van kérdésed irj nyugodtan..
sziasztok, jaj, de jó,hogy sokan irtatok :) Csak épp olvastam egy másik témát közben:)
jaja, egy paravánnal van elválasztva..akkor szerintetek se jó megoldás? Hát, én kozmetikus vagyok, válalkozóval dolgoznék,de csak egy kis sarkom van, leválasztva paravánnal :) hát ezen gonolkodtam,hogy pl, intimgyantát se lehetne olyan nyugalommal,mert hopsza valaki benéz..
vagy a masszázs... hát hajszárítás mellett nem túl jó,és pihentető... :(
Akkor lehet,hogy ebben nem vágok bele.. :(
Én már láttam ilyet, paravánnal volt elválasztva egymástól a két tevékenység helyszíne. Nem túl jó megoldás szerintem.
Én a fodrászatok "illatától" rosszul vagyok, és azt szagolhatja az is, aki a kozmetikába megy.
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Miskolci fodrászat kozmetika
- Szépségsziget (Fodrászat és Kozmetika) Budapest XIX. kerület - ismeri valaki?
- Hogyan lehetséges egy új kozmetikai márkát bevezetni?