Tud valaki Budapesten olyan fodrászatot, ahol a levágott hajat megveszik és még a frizurám is rendbe rakják? (tudásbázis)
Próbáld meg a szokásos hirdetős oldalakon, aprónet, expressz meg még van egy csomó keress rá a neten. Ja meg itt a hoxán is lehet hirdetni.
Biztosan hamar találsz rá vevőt, mert nagy divat most a hajhosszabbítás.
Az hogy festett hátrány, mert csak sötét hajúak jöhetnek szóba potenciális vevőként, de attól még el tudod adni.
Na ilyenről még nem is hallottam! De a levágott hajat utána még kezelni kell, vagy nem, egyből fel tudják használni???
És szerinted milyen oldalon hírdessem? rutintalan vagyok ebben:)
Azért ne add olyan olcsón! Elég drágán adják. Én annó megkérdeztem a fodrászt, a vállig érő hajamat akartam meghosszabbítani, 40 cm-re lett volna szükségem és az anyag ára lett volna 80.000 Ft.
Én a helyedben inkább a neten keresnék rá vevőt. Szerintem, ha 40.000 körül meghirdetnéd hamar lecsapnának rá. Ha a vevővel együtt mennél a fodrászhoz az lenne a legjobb.
Én meg már annyit hezitáltam rajta, hogy levágatom, nem vágatom, hogy most ha nem teszem meg, megint meg fogom magam gondolni...és már tulajdonképpen nagyon unom!
Ők megcsinálják a hajam utána ingyen, vagy azért már fizetni kell nem tudod?
az nagy kár, mert a"vegykezelt" hajat sem veszik meg, ha jól tudom! De egy hívást megér!
(Legalábbis az egyik helyen ezt olvastam)
akkor szerintem próbáld meg felhívni őket!
Én is nagyon gondolkodom, hogy eladnám a hajam, csak kicsit sajnálom!
Lehet, hogy én voltam nem egyértelmű:)
Még nincs levágva, kb.40-45 cm-től akarok megszabadulni. Ja és barnára van festve az egyébként is barna hajam...
JÓl értem? Már a levágott hajad adnád el?
Mert az már nem veszik át!
Telefon: 30/616-3031
Budapest XIII.Kerületben
A Westend City Centertől pár percre.
De csak, ha még nincs levágva a hajad, úgy veszik meg 40cm-es hossztól!