Melyik a legjobb gofri sütő?:) (tudásbázis kérdés)
na egyikről se hallottam még!:)esetleg áruházat privátban nem tudtok nekem írni ahol beszerezhető?:)
Megköszönném:))
Szia!
Nekem Severin a márkája gofrisütőmnek és nagyon meg vagyok elégedve vele,de sok múlik a recepten is:)
Gazdaságos ;))))
Szerintem a recepten múlik a legtöbb :) Sok sikert és jó étvágyat az elkövetkezendő gofrikhoz! :)
Ja igen: sütésnél én minden darab előtt átolajozom ecsettel a gofrisütőt, sütés után pedig felitatom a külső járatokban felgyűlt nedvességet.
Megnéztem, Technika a "márkája" :)
Több, mint öt éve nyúzzuk már! :)
A recept lesz az egyszerűbb (amúgy a mindmegettéről van), mindig ezt sütjük :))
Hozzávalók:
40 dkg liszt
1 csomag sütőpor
3 tojás (sárgája, fehérje külön!)
12 dkg margarin, én olvasztva de nem forrón teszem bele
1 csomag vaníliás cukor
12 dkg cukor
csipet só
1/2 liter tej
reszelt citromhéj (én ehelyett fahéjat teszek bele, párom utálja a citromhéjat :))
Elkészítés:
A liszthez keverjük a sütőport. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a margarint, sót, vaníliás cukrot, cukrot, a 1/2 liter tejet, és a citrom héját. Jól összekeverjük. A tojások fehérjét keményre verjük, és beleforgatjuk a masszába. Azonnal sütni! :)
A gofrisütőt rögtön nézem :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Grill, gofri, szendvics sütő egyben. Hogy lehet benne finom grill husit csinálni?
- Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?
- Le tudná valaki írni nekem, a gofri sütőhöz tartozó leírásban található gofri receptet?
- MPM S-633G gofrisütő vélemények? Vagy hasonlót ajánlanátok ebben az árban és négyzet formában?