Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe? fórum

Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe? (tudásbázis)


2012. aug. 18. 09:04
Legjobb hagyni magától kiolvadni, utána ha melegen akarod tálalni, ugyanúgy jársz el vele, mintha nem lett volna fagyasztva
2012. aug. 18. 09:02
Én a konyhapulton hagynám magától kiolvadni, minél zsírosabb, annál hamarabb kiolvad. Ha mindenképp sietsz, akkor inkább sütő, mint mikro.
2012. aug. 18. 09:00
Ja ha ma kellene, akkor sütőbe tedd be, mikrótol olyan furi állagú lesz.
2012. aug. 18. 08:59
ki fog olvadni 2-3 óra alatt
2012. aug. 18. 08:59
Kiolvad magától, de én betenném egy kicsit a sütőbe letakarva, hogy átmelegedjen.
2012. aug. 18. 08:59

Az OK, de ma kellene, és hetek óta fagyasztóban van. :D

De akkor azt hiszem, átteszem holnapra.

2012. aug. 18. 08:58

Szerintem sem kell egyikbe sem betenni.

Időbe rakd ki és kiolvad magától.

2012. aug. 18. 08:55
kiteszed és kiolvad ne tedd be egyikbe sem szépen kiolvad magától
2012. aug. 18. 08:52
Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook