Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe? (tudásbázis kérdés)
9. Ficánka5
2012. aug. 18. 09:04
Legjobb hagyni magától kiolvadni, utána ha melegen akarod tálalni, ugyanúgy jársz el vele, mintha nem lett volna fagyasztva
8. d71ef05a8e
2012. aug. 18. 09:02
Én a konyhapulton hagynám magától kiolvadni, minél zsírosabb, annál hamarabb kiolvad. Ha mindenképp sietsz, akkor inkább sütő, mint mikro.
7. judit87
2012. aug. 18. 09:00
Ja ha ma kellene, akkor sütőbe tedd be, mikrótol olyan furi állagú lesz.
6. f799cac10e
2012. aug. 18. 08:59
ki fog olvadni 2-3 óra alatt
5. judit87
2012. aug. 18. 08:59
Kiolvad magától, de én betenném egy kicsit a sütőbe letakarva, hogy átmelegedjen.
4. N-drew
2012. aug. 18. 08:59
Az OK, de ma kellene, és hetek óta fagyasztóban van. :D
De akkor azt hiszem, átteszem holnapra.
3. a0c1361e44
2012. aug. 18. 08:58
Szerintem sem kell egyikbe sem betenni.
Időbe rakd ki és kiolvad magától.
2. f799cac10e
2012. aug. 18. 08:55
kiteszed és kiolvad ne tedd be egyikbe sem szépen kiolvad magától
1. N-drew
2012. aug. 18. 08:52
Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?
További ajánlott fórumok:
- Mi bánt ma a legjobban?
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?