Melyik a kedvenc szakácskönyved Jamietől és Nigellától? (tudásbázis)
5. Kriszti0711
2013. febr. 9. 15:52
Szia Amine:)
Én Gordon R. rajongó vagyok;)
De Nigellát és Jamie-t is szeretem amúgy...
4. Cippora (válaszként erre: 3. - 5239d91094)
2013. febr. 8. 23:05
Igazából szimpi Jamie is,csak valahogy Nigella még jobban,de utána nézek a 15/30 perces menüinek,mert ez viszont érdekel.Kisgyerek mellett ugye...:)
3. 5239d91094 (válaszként erre: 2. - Cippora)
2013. febr. 8. 22:58
ez az, hogy a hozzávalók fele nehezen beszerezhetö, pedig itt németo-ban szinte minden van. jamie receptjeit sokkal jobban szeretem, ha veszek egy ritka hozzávalót, azt másik receptnél el tudom használni.
a sütis könyvét megrendelem, tudok sütni, remélem nagyobb hasznát veszem, mint az expresszeknek.
ha nem is vagy nagy jamie rajongó, a 15 perces és a 30 perces menüit nagyon- nagyon ajánlom. én többnyire csak azokból fözök.
bocsi az írás miatt, a klaviatúrám rossz..
2. Cippora
2013. febr. 8. 21:34
Én Nigella párti vagyok,meg vannak a könyvei,bár elég keveset próbáltam ki belőle,már csak azért is,mert sok olyan hozzávaló van ami itt nem kapható.Ha tudsz sütni (mármint ha tényleg tudsz :) ) akkor érdemes megvenni a sütis könyvét,mert szuper receptek vannak benne,és jó vastag!
1. 5239d91094
2013. febr. 8. 17:34
Én Jamie- rajongó vagyok, Nigella annyira még nem jön be, utóbbitól a két Expressz van meg. A sütis könyvét szeretitek? Most azzal szemezek, de nem tudom, hogy bejönne- e nekem...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan készül a Tisza család szakácskönyvében szereplő piskótakuglóf?
- Tudtok felsorolni szakácsokat, cukrászokat és szakácskönyv írókat?
- Spar Mesés szakácskönyv matrica csere-bere
- Minek a rövidítése a szakácskönyvekben az 1 tk?
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Keresem Domokos Lászlóné - Mindentudó szakácskönyvét, honnan tudnám megszerezni, tudja valaki?