Melyik a jobb? Turi vagy a kínai üzletek? (beszélgetés)
A kínaik szerintem drágák, csiricsáré dolgokat árulnak, hírből sem ismerik a pamutot.
1000szer jobbak a turik.
Mióta rászoktam a turizásra nincs olyan új darab amiért ne kapnék dicséretet a környezetemtől. Sűrűn nem vásároltam soha kínaiba, de ha vettem onnan bármit is a dicséret elmaradt...
Sajnos nálunk a turiban a jobb minőségű cuccokat meglehetősen drágán adják, 2 ezer alatt nincs is vállfás cucc. A turkálós részen meg hiába olcsóbb, ott sokszor csak gagyi, kinyúlott, foltos dolgokat találni.
Kínaiban is vannak jobb minőségű felsők, nadrágok, többször vásárolok ott, új dolgokat 2500 körül már lehet kapni.
Turi!!!!
Imádom, a ruháim nagyrésze onnan van és tökéletes állapotban vannak. A lényeg, hogy nem kell minden sz.rt megvenni, csak ami tényleg jó állapotú.
Sima 38-as/M-es méret vagyok (voltam, most meg kismama...), de sokszor a kínaiban alig jó rám valami nadrág. Meg amúgy minden szembe jövő ember ugyanazt hordja...
Így van! Bár én sokáig ágáltam ellene. A barátnőm mutatott olyan holmikat, amiket a turiban vett, hogy elámultam. Attól kezdve én is benézek.
Tegnap is "haza akart velem jönni" egy ruhácska. :D Jött is! :DDDD 200 ft volt! Itthon felpróbáltam, mintha rám öntötték volna és teljesen újszerű állapotban van. Már most imádom. :)
Én kínaiban csak nagyon ritkán vásárolok..bár a nem kínai cipő még addig sem tartott,mint az ott vásárolt.
Turizni szeretek....főleg az ovis lányomnak....azért nem mindegy hogy 2000ért veszek neki egy gagyi minőségű melegítőnacit,vagy 20ft-ért esetleg 50ért egy jobbat,úgyis oviban hordja csak...piacon vettem neki 3 részes szabadidőegyüttest,1x volt rajta szanaszét szakadt....és olcsó sem volt...
Az hogy ki mit mond,nem kell foglalkozni....nem mindenki teheti meg,hogy márkaboltokban vásároljon....
Van egy fekete kiskabim,bolti ára10ezer...én turiban 800ért hozzájutottam,már vagy 6 éve és semmi baja...
Ne törödj senkivel,ott vásárolj ahol neked jó!
TURII
a kinai ruha szabása és anyaga is igénytelene, utálom magamon
További ajánlott fórumok:
- Felétek is egyre drágábbak a kínai üzletek?
- Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete?
- Kínai kozmetikumokról vélemény, amik a kínai üzletekben kaphatók, pl. Ázsia Center?
- Hol van Budapesten a legjobb kínai étterem?
- Tudtok ajánlani Szegeden olyan üzleteket, ahol lehet (nem kínai) férfi pizsamákat kapni nagyobb választékban?
- Milyen bőrfeszesítő krémeket lehet kapni kínai üzletekben?