Melyik a "jó" fogyasztószer? (beszélgetés)
Jó fogyasztószer szerintem a kevesebb, minőségibb étkezés és a torna:) Bocs, hogy csak a többieket ismétlem:))
Zsírégetésre rá lehet krómmal és L-carnitinnel segíteni, ezek hasznosságához muszáj mozogni:)) Én nem használom, a férjem igen. Szerintem egyformán fogyunk:)))
Szia!
Szerintem is hagyd a szereket! Én is próbáltam már nem egyet, igaz fogytam tőle, de amint abbahagytam vissza is jött minden.
Mindent lehet enni, persze mértékkel, és mozgás mellette, ez a legtutibb "szer" szerintem!
Szia!
Szerintem egyik sem. Én nagyon sok mindent kipróbáltam. Ilyen szereket is. Szedtem ilyen étrendkiegészítőt, semmire nem volt jó.
Szerintem légy kitartó, és mozogj sokat. A kaja 80%, a mozgás 20% a fogyásban. Egyik sem jó a másik nélkül.
Csináld ezt, hidd el, vagyunk rá páran jó példák, hogy így is le lehet fogyni :)
És szerintem ezek a szerek felesleges pénzkidobások..Ha úgyis mozogsz meg odafigyelsz az étkezésre akkor nincs szükséged ezekre :)
Sok sikert :))
Sziasztok!
Arra lennék kivácsi, hogy szerintetek, melyik fogyasztószer vállik be a legjobban. (persze megfelelő étrend és mozgás mellett).
Köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Melyik fogyasztó kezelés a legjobb?
- Melyik fogyasztószer a leghatásosabb, amit bioboltban lehet kapni?
- Melyik fogyasztó kezelést válasszam?
- Használt már valaki fogyasztó fülbevalót? Pár éve rendeltem meg, és már nem emlékszem, hogy a fül melyik részére kell tenni.