Mélyen tapadó méhlepénnyel az élet (beszélgetés)
Egy hónapot szigorúan feküdtem, semmit sem csinálhattam, nekem még nyújtózkodni sem szabadott, pedig semmilyen tünetem sem volt.
Néhány napot kórházban töltöttem, szobatársamnak is ugyanez volt a problémája, ő állandóan vérzett, nyugtatót kellett szednie, hogy se ő, se a baba ne mozogjon annyira.
Méhszájamon volt a méhlepényem. 26 hétre előlre húzódott.
Szia!
Nekem a két nagyobbik fiamnál volt placenta previa. Azóta már 13 és 11 a évesek.
Az elsőnél a 25 hetre húzódott fel a lepény, addig volt vérzés is.
Minimálisat legyél talpon, egyetértek az előttem szólóval.
Kitartást, minden rendben lesz!
Kedves "Hasonló Cipőben Járó" Kismamák!
Olyanokhoz szeretnék fordulni, akik hasonló gonddal küzdenek/küzdöttek a várandósságuk során.Mellső fali, alul tapadó méhlepényem van, ami miatt 17 hetesen vérzéssel kórházba kerültem. Azóta táppénzen, kímélő üzemmódban pihengetek, mégis előfordult most, a 22. héten barna folyás görcsök nélkül. Az orvosom szerint "ezzel nem foglalkozunk, csak ha erősebb vagy ha friss vérzés lép fel, mivel feljebb fog ez "mozdulni". Ha van valaki, aki hasonló cipőben jár vagy járt, kérem írja le a tapasztalatait vagy azt hogy ő hogyan viselte ezt, mivel engem nagyon megvisel a dolog és képzeletben mar az összes hajszálam kihullott. Tudom, hogy ilyenkor fő a nyugalom és az optimizmus (utóbbiban sajnos sosem voltam túl jó)
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A legtöbb nőnek a mélyen ülő pici szemű, pici szájú és pici orrú pasik jönnek be?
- Nagyon mélyen megbántottak, ha beszélek vele telefonon hogy csináljam, azt higgye hogy sírtam?
- Mélyen tapadó méhlepény
- Szült valaki 1 fokú méhlepénnyel?
- Mellső falon, mélyen tapadó placenta "változhat" fundusban tapadóvá?
- Hallott már valaki "mélyen tapadó méhlepényről", ami szülés után nem tud leválni magától és akár életveszélyes is lehet a szülés miatta?