Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellrák gyanú fórum

Mellrák gyanú (beszélgetés)

1 2
38. asztanaviszta (válaszként erre: 11. - 55Judit)
tegnap 09:04
Ez komoly? A szobatrambulintól szerinted elmúlik a daganat?
37. Nilla
tegnap 05:55
Gyors gyógyulást kívánok neked!
36. Oliva2023 (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 00:29

Kitartás! Biztatásként mesélem, hogy egyik barátnőmet diagnosztizálták mellrákkal. Volt műtét, kemó, sugár, de ezek sikeresek voltak és utána elkezdték a helyreállító plasztikai műtéteket. Van olyan ismerősöm is, akinek időben észrevették a csecsemőmirigy daganatot. Előtte bőrrákja volt. Mind a kettőből kigyógyult. Másik ismerőst méhrákkal műtöttek. Ő is jól van már évek óta, neki a műtéten kívül nem kellett más kezelés.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

35. M.91
tegnapelőtt 20:31
Szia meg kérdezhetem hány éves vagy? És hogy miként kezdődött.van egy csomó a bal mellben még uh előtt állok és őszintén nagyon félek
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Channa*)
okt. 29. 11:00
Rendben, köszönöm! ❤️🙏
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Libikóka)
❤️🙏
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Gyöngy:))
Köszönöm, így lesz! 🙏
31. Channa* (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 08:15

Kitartást és teljes gyógyulást kívánok!

Ha lesz energiád, írj időnként, hogy hogy vagy, mi történik.

🍀🍀🍀

30. libikóka (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 07:38
🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻
29. gyöngy:) (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 06:19
A legjobbakat kívánom, kitartást és teljes gyógyulást!🍀
okt. 29. 04:11
Sziasztok. Köszönöm, akik drukkoltak, sajnos rosszindulatú a dolog, kedden megyek sebészhez vele, a leleten sok minden van, amit még értelmeznem kell majd. De időben vagyok, így remélem, hogy nem lesz akkora nagy dráma. Vigyázzatok magatokra! 🙏❤️
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Regin_a)
okt. 18. 18:21
Köszi! 🙏
26. Regin_a (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 17:20

n nagyon hipohonder vagyok, de valós betegségeket is szinte halálfélelelmben élem át

Holnap megyek hasi UH-ra és majrézok , nem a vizsgálattól

Bepöccentem és kimentem az autómhoz lepucolni az első szélvédő és oldalsó üvegeket. Közben figyeltem hogy csillan meg a napsugár, hol koszos még

Eltelt majdnem egy óra ezzel

Én akit nem nagyon érdekel a gáztűzhelyem ragyogása, most zsiroldózom, kapirgálom és online játszok néha. Azt veszem észre hogy elszaladt az idő

Kis öröm is öröm, különösen hogy elterelődik a figyelmed. Tudom nehéz

Biztos jó orvosod volt, de nagyon nem jól kommunikálta a dolgot

Intim helyen volt műtétem és állt a majré

Sebész "maga csak ne reszkessen, mert még megremeg a késem alatt és véletlenül levágom az egészet" :) Humorra vette a dolgot

Nyugi!

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Tündike40)
okt. 18. 16:13
Köszi, drukkolok neked!🥰
okt. 18. 15:50
Reméljük a legjobbakat! Én majd november 6.-án megyek életemben először emlővizsgálatra. Én is csak remélni tudom,hogy nem lesz baj...
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Ancsa75)
okt. 18. 11:35
Köszi szépen!🙏
okt. 18. 10:02
Sajnos én is érintett vagyok/voltam a témában. Rendszeresen jártam mellvizsgálatra, mert anyukámnak volt melldaganata, ezért is nagyon odafigyeltem magamra. Mindig mondták, hogy vannak ciszták mind a két oldalon, nincs velük semmi teendő. Egyszer észrevettem egy csomót, megnézték, azt mondták a ciszta megtelt folyadékkal, leszívták, semmi gond. Majd pár hónap elteltével megjelent egy csomó a másik oldalon, nyugodt voltam, azt hittem az is folyadékkal telt ciszta lesz. Aztán mondták az ultrahangon, hogy ez sajnos nem cisztának néz ki, vesznek belőle mintát. Rossz lett az eredménye. Kaptam kezeléseket, műtöttek is. Ennek már 2 éve, jól vagyok. Szóval nekem kb. 5 hónap alatt alakult ki, vagy a megelőző vizsgálaton elnéztek valamit. Azt mondták nekem akkor, hogy szerencsére időben elkapták. Ez csak az én történetem. Remélem nálad nem találnak semmi bajt, sokminden más is lehet, pl. jóindulatú csomó is. Anyukámnak is volt többször jóindulató, amit kivettek.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Violet18)
okt. 18. 09:19
Hát már alkudozom, ha van is, ne legyen nagyon rossz legalább!🙏
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Bnedora)
okt. 18. 09:18
Hát sajnos az utóbbi időben nem tapogattam magam de ez már most úgyis mindegy. A jövőre nézve nem!
okt. 18. 09:10
Én tuti a legrosszabbra gondolnék mert ha igaz nem fog sokként érni ha meg nincs akkor baj megnyugszom. De kár ezen idegeskedni, aggódj akkor amikor megmondják h mi a baj. Lehet semmi nincs ott 🤷‍♀️
18. bnedora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 09:02
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, várd meg az eredményt. Sajnos, azt mondják, hogy a mellrák akár 3 hónap alatt kifejlődik, ezért kell sűrűn vizsgálni magunkat.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Chelsey)
okt. 18. 08:41
Köszi!❤️
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - 55Judit)
Rendben, köszi 🙂
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
Nagyon szépen köszönöm!🙏❤️
okt. 18. 08:40
Csak még egyet: Ne hagyd hogy rábeszéljenek minden féle "igazán jót tesz" étrendkiegészítőkre mert a gatyád is rámegy, és ilyenektől még a hírességek se szoktak meggyógyulni. Sokat tehetsz magadért más módon is.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Channa*)
okt. 18. 08:40
Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat! ❤️
12. Chelsey (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 08:39
Lehet bármilyen jóindulatú elváltozás is. A lényeg, hogy ha mégsem az, akkor még időben elcsípik. Nem mondom, hogy ne kattogj rajta, mert attól még nem fogsz megnyugodni, majd csak ha látod, hogy negatív a szövettan eredménye. Bízzunk benne, hogy így lesz!
okt. 18. 08:37

Évek óta túl vagyok rajta, ezért lehet hogy többet tudok ez ügyben mint sokan mások. De még én se mondhatok semmit amivel biztosan megnyugtatnának, mert minden ember teljesen más. Hiába mondanék bármit, nem lennél nyugodtabb.

Nem biztos hogy rákos vagy, sok más is van amit kimutat a vizsgálat de teljesen ártalmatlan.

Amit máris tehetsz: Vegyél egy szobatrambulint, nem drága, és mozogj rajta. Ugrálni se kell, elég ha le-fel himbálózol, gyalogolsz, futsz rajta. Én csinálom, 70 évesen. Az intenzív le-fel mozgással erőteljesen serkenteni lehet a nyirokkeringést, amivel az egész szervezet tisztulását érjük el. Ezzel sok betegség kivédhető, még a mikor gyulladások is megszüntethetők. Savas, oxigénhiányos környezetre van a rákos sejteknek szüksége. Ez ellen tudunk tenni! Betelne a fórum ha a trambulin összes jótékony hatását leírnám ide. Álljál fel, ne itt ülj, filmnézés közben is mozoghatsz rajta, mint én se a kanapén punnyadok. Amint rálépsz, mindjárt derűsebb is leszel!

Gyógyulást kívánok!

10. pencil
okt. 18. 08:24
Szia! Írj rám privátban.
9. Channa* (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 08:16

Engem egyszer visszarendeltek. Nagyon bepánikoltam, azon gondolkodtam, hogy mit tegyek.

Eszembe jutott, hogy kikérem az előző mammográfiás leleteimet és meg is tettem.

Már azon is ott volt a csomó és semmit nem mondtak akkor, azaz nem mondták, hogy kóros, további vizsgálat kell, stb., így egy kicsit megnyugodtam, de innentől azon kattogtam, hogy már 2 éve is ott volt...

Végül, azt mondták, hogy ott lehet, semmi bajom nincs.

Olyan is volt, hogy a hónaljamban volt csomó, amire azt mondta az orvos, hogy sajnálja, de ez nyirokcsomó és menjek további vizsgálatokra. Akkor is minden rendben volt.

Próbálj arra gondolni, hogy ez az eleje, még semmi nem biztos! Ez lehet ciszta is vagy egy zsírcsomó, amivel semmi teendő nincs.

Voltak így ismerőseim, ők sem voltak nyugodtak.

És elmondhatom én is, hogy van több olyan ismerősöm, aki mellrákos volt és meggyógyultak!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook