Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellrák gyanú fórum

Mellrák gyanú (beszélgetés)

1 2
tegnapelőtt 04:52
Köszönöm szépen mindenkinek aki kedvesét, hasznosat írt. Jelenleg az Oncotype DX teszt eredményre várok, remélem hogy jó lesz, illetve ma lesz a biztonság kedvéért egy has kismedence CT vizsgálatot. :)
46. Enissa (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 20:57
Szuper olvasni, mielőbbi teljes gyógyulást!
45. levarosbukta (válaszként erre: 38. - Asztanaviszta)
dec. 6. 19:55
Ha igy lenne éhen halnának az onkológusok!
dec. 6. 19:38
Átestem ilyenen, irj privátot beszélhetünk ha gondolod. Te hol tartassz?
43. srcrss (válaszként erre: 42. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 19:28
"Az intenzív le-fel mozgással erőteljesen serkenteni lehet a nyirokkeringést, amivel az egész szervezet tisztulását érjük el."
dec. 6. 18:02
Lehet, hogy van, aki ki tudja ugrálni magából...😆😅🤭
41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - Nilla)
dec. 6. 18:01
Köszi szépen! 😍
40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Oliva2023)
dec. 6. 18:01
Köszönöm szépen, a gyógyulás útján vagyok már. 🥰
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 35. - M.91)
dec. 6. 18:00
Szia. 42 vagyok, remélem, hogy minden rendben lesz nálad az ultrahangon. 🙏
38. asztanaviszta (válaszként erre: 11. - 55Judit)
nov. 20. 09:04
Ez komoly? A szobatrambulintól szerinted elmúlik a daganat?
37. Nilla
nov. 20. 05:55
Gyors gyógyulást kívánok neked!
36. Oliva2023 (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 20. 00:29

Kitartás! Biztatásként mesélem, hogy egyik barátnőmet diagnosztizálták mellrákkal. Volt műtét, kemó, sugár, de ezek sikeresek voltak és utána elkezdték a helyreállító plasztikai műtéteket. Van olyan ismerősöm is, akinek időben észrevették a csecsemőmirigy daganatot. Előtte bőrrákja volt. Mind a kettőből kigyógyult. Másik ismerőst méhrákkal műtöttek. Ő is jól van már évek óta, neki a műtéten kívül nem kellett más kezelés.

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

35. M.91
nov. 19. 20:31
Szia meg kérdezhetem hány éves vagy? És hogy miként kezdődött.van egy csomó a bal mellben még uh előtt állok és őszintén nagyon félek
34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Channa*)
okt. 29. 11:00
Rendben, köszönöm! ❤️🙏
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Libikóka)
❤️🙏
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Gyöngy:))
Köszönöm, így lesz! 🙏
31. Channa* (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 08:15

Kitartást és teljes gyógyulást kívánok!

Ha lesz energiád, írj időnként, hogy hogy vagy, mi történik.

🍀🍀🍀

30. libikóka (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 07:38
🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻
29. gyöngy:) (válaszként erre: 28. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 29. 06:19
A legjobbakat kívánom, kitartást és teljes gyógyulást!🍀
okt. 29. 04:11
Sziasztok. Köszönöm, akik drukkoltak, sajnos rosszindulatú a dolog, kedden megyek sebészhez vele, a leleten sok minden van, amit még értelmeznem kell majd. De időben vagyok, így remélem, hogy nem lesz akkora nagy dráma. Vigyázzatok magatokra! 🙏❤️
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Regin_a)
okt. 18. 18:21
Köszi! 🙏
26. Regin_a (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 17:20

n nagyon hipohonder vagyok, de valós betegségeket is szinte halálfélelelmben élem át

Holnap megyek hasi UH-ra és majrézok , nem a vizsgálattól

Bepöccentem és kimentem az autómhoz lepucolni az első szélvédő és oldalsó üvegeket. Közben figyeltem hogy csillan meg a napsugár, hol koszos még

Eltelt majdnem egy óra ezzel

Én akit nem nagyon érdekel a gáztűzhelyem ragyogása, most zsiroldózom, kapirgálom és online játszok néha. Azt veszem észre hogy elszaladt az idő

Kis öröm is öröm, különösen hogy elterelődik a figyelmed. Tudom nehéz

Biztos jó orvosod volt, de nagyon nem jól kommunikálta a dolgot

Intim helyen volt műtétem és állt a majré

Sebész "maga csak ne reszkessen, mert még megremeg a késem alatt és véletlenül levágom az egészet" :) Humorra vette a dolgot

Nyugi!

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Tündike40)
okt. 18. 16:13
Köszi, drukkolok neked!🥰
okt. 18. 15:50
Reméljük a legjobbakat! Én majd november 6.-án megyek életemben először emlővizsgálatra. Én is csak remélni tudom,hogy nem lesz baj...
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Ancsa75)
okt. 18. 11:35
Köszi szépen!🙏
okt. 18. 10:02
Sajnos én is érintett vagyok/voltam a témában. Rendszeresen jártam mellvizsgálatra, mert anyukámnak volt melldaganata, ezért is nagyon odafigyeltem magamra. Mindig mondták, hogy vannak ciszták mind a két oldalon, nincs velük semmi teendő. Egyszer észrevettem egy csomót, megnézték, azt mondták a ciszta megtelt folyadékkal, leszívták, semmi gond. Majd pár hónap elteltével megjelent egy csomó a másik oldalon, nyugodt voltam, azt hittem az is folyadékkal telt ciszta lesz. Aztán mondták az ultrahangon, hogy ez sajnos nem cisztának néz ki, vesznek belőle mintát. Rossz lett az eredménye. Kaptam kezeléseket, műtöttek is. Ennek már 2 éve, jól vagyok. Szóval nekem kb. 5 hónap alatt alakult ki, vagy a megelőző vizsgálaton elnéztek valamit. Azt mondták nekem akkor, hogy szerencsére időben elkapták. Ez csak az én történetem. Remélem nálad nem találnak semmi bajt, sokminden más is lehet, pl. jóindulatú csomó is. Anyukámnak is volt többször jóindulató, amit kivettek.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Violet18)
okt. 18. 09:19
Hát már alkudozom, ha van is, ne legyen nagyon rossz legalább!🙏
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Bnedora)
okt. 18. 09:18
Hát sajnos az utóbbi időben nem tapogattam magam de ez már most úgyis mindegy. A jövőre nézve nem!
okt. 18. 09:10
Én tuti a legrosszabbra gondolnék mert ha igaz nem fog sokként érni ha meg nincs akkor baj megnyugszom. De kár ezen idegeskedni, aggódj akkor amikor megmondják h mi a baj. Lehet semmi nincs ott 🤷‍♀️
18. bnedora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 09:02
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, várd meg az eredményt. Sajnos, azt mondják, hogy a mellrák akár 3 hónap alatt kifejlődik, ezért kell sűrűn vizsgálni magunkat.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook