Fél év alatt kialakulhat mellrák? (tudásbázis)
Ez nem igaz.Előrehaladott állapotban már fáj,az az állapot meg kialakulhat 1 hónap alatt is.
Kérdező: lehet beképzeled,de én azt mondom menj el egy ultrahangra.Úgysem nyugodsz addig,és max pár ezret veszítesz ha magánba mész,de megnyugodsz.
Ez attól függ...
Az ismerősömnek akit említettem elég agresszív volt a mellrákja. Úgy vette észre, hogy valami nincs rendben, hogy amikor felemelte a karját, akkor fájt neki a hónalja és a melle. Egyéb pozícióban nem volt gondja, így elsőre arra gondolt, hogy meghúzódott valami.
Ha faj az nem rák!
Ezt nekem onkologus es ultrahangos is mondta.
Igen, elvileg 2 évente jár 1 ingyenes mammográfia és évente 1 ingyenes rákszűrés a nőgyógyásznál.
Már volt olyan, hogy előbb mentem a rákszűrésre és fizetnem kellett volna, így visszamentem később....
Na igen:D
Én járok. Sokan azt mondják, hogy túlzásokba esek, és sajnos van, hogy befolyásolnak az orvoslátogatási szokásaimban.:( És ha az ilyen megjegyzések miatt nem megyek el egy vérvételre, akkor utána nagyon rosszul érzem magam, mert úgy érzem nem teszem meg a minimumot az egészségem érdekében...
Férfiasan bevallom, én egyáltalán nem járok...
Egyszer panasz miatt mentem beutalóval, az negatív lett, bár továbbküldtek, az is negatív. Csoportos szűrés nálunk nem működik, nem mintha hiányozna.
Hát, ja!
Sorra írja ki a fórumokat, de válaszra sem méltatja a hozzászólókat... :(
Júniusban voltam mammográfián minden rendben volt,
most a bal mellemben vissza-visszatérő fájdalmat érzek
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet?
- Szerintetek kialakulhat itt a Hoxán férfi és nő között komoly kapcsolat?
- Igaz, örökké tartó szerelem 16 évesen kialakulhat? Mi a titok?
- Szexkapcsolatból, párkapcsolat kialakulhat?
- 2 év alatt kialakulhat komolyabb elváltozás a mellben?
- A várandósság alatt is kialakulhat depresszió?