Mellnövelő kapszula - használt már valaki? (tudásbázis)
Mese,mese,mese.Sajnos egy darabig én is hittem a kapszulákban,krémekben.
Lehet,hogy plasztikapárti az oldal,de én is arra szavazok,ha már ennyire fukarkodott a természet.
nem rosszindulatbol irom ezt ,de hogy lehet elhinni, ilyet,hogy beveszek egy par kapszulat es megnol a mellem tole.
torna, kis izom fejlesztes, es ujra teltebb lesz a melled, ne adj ki ilyesmire penzt, ez csak egy jo pezn-kicsalas.
En is hasznaltam egy darabig, amig el nem tunt a fold felszinerol a forgalmazo ceg, termekestol mindnestol.
Mondhatom hasznalt a termek az elado cegnek, de nekem az egvilagon semmit.
Szép gondolat, de én ezt jobban szeretem: Törekedj mindig a tökéletesre :)
Másrészt ezek tényleg nem hormonok, nem lesz tőle szakállam, ezt állítja legalábbis több orvos, akit kérdeztem :) Azt mondták max. valamelyik összetevőre lehet, hogy allergiás valaki, és ennyi lehet a mellékhatása.
De használ-e valamit? Ez itt a kérdés! Mert ha sz*rt se, akkor nem dobok ki rá pénzt!
minden orvosságnak van mellékhatása,lehet kicsit megnol a cicid és vele eggyutt szakállad nol
nekem is kicsik a melleim,de nincs vele semmi problémám,hogy miért,mert elfogadtam saját magam te is ezt tehetnéd
Két fajtát találtam: Beauty Breast és Breast Success. Használt már valaki ilyet? Milyenek a tapasztalatok? 23 éves vagyok, a bőröm még feszes, tehát az nem gond. Magas vagyok, vékony is, de a melleimmel nem vagyok nagyon megelégedve (75B). Mellplasztikát meg ilyen fiatalon nem akarok még, talán csak akkor ha majd lógni fognak :)
Szóval használnak ezek valamit?
További ajánlott fórumok:
- Használt valaki Garcinia Cambogia Veda fogyasztó kapszulát?
- Almaecet kapszula, használta már valaki és hatásos volt? Érdemes kipróbálni?
- Használt már valaki hatékony mellfeszesítő vagy mellnövelő krémet?
- Procurves mellnövelő tablettát használt már valaki?
- Próbálta már valaki a Breast Actives mellnövelő kapszulát?
- Használt már valaki mellnövelésre dupla mellpumpát?