Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellméret? Kinek mekkora? fórum

Mellméret? Kinek mekkora? (beszélgetés)

1 2 3 4
113. Any73 (válaszként erre: 112. - Hansika)
jan. 28. 04:57
Köszi szépen.🍀🌞
112. Hansika (válaszként erre: 105. - Any73)
jan. 28. 03:35

Én 75B-t hordok, 168 cm magas, és 50 kg vagyok, és rendszeresen sportolok.

Kényelmesen érzem magam a bőrömben, és ez a lényeg!

Olvastalak

Fantasztikus adottsägaid vannak, legy rä, es magadra büszke.

Gratula...

111. Hansika (válaszként erre: 92. - Any73)
jan. 27. 14:02
Wow..-DD
110. tumbo2 (válaszként erre: 108. - Endre2023)
jan. 27. 13:38
változtatni nemigen tudok,olyan a lábam,mint a pálcika,piszkafa,sokat csúfoltak.később tetszettem a férfiaknak,de 73 évesen már mi fenét érdekel.lényeg hogy leér a földig...csinos voltam,de egy jó alakú,csúnya lányért,görbeorrú lányért odavoltak.a lányom nagyon ritkán visel szivacsosat,otthon nem hiányolják.
109. tumbo2
jan. 27. 13:23
nálunk tán a genetika ,de mindenkinek kicsi a melle,de,hogy nagyobbítsuk meg,senkinek sem, jutott eszébe.kicsi,de formás,mondta valaki.a volt sógornőmnek,meg a lányainak,rettentő nagy melle van.de hát ki tehet arról.
jan. 27. 11:02

Érdekes dolog ez az önelfogadás. Hajlamosak vagyunk csak azokra a jellemzőinkre ráfókuszálni, amin egyébként változtatni nem tudunk. Valahol érthető is, hiszen épp emiatt frusztrál minket.

De van sok minden, amit szintén nem fogadunk el önmagunkban, pedig egy kis odafigyeléssel azokon alakíthatnánk. A legjobb példa erre a sportolással vagy diétával elérhető dolgok. De nem csak a testünk méretét és arányait vagyunk képesek befolyásolni, hanem mentálisan is tudunk jó irányba változni. (Na de ez már végképp nem ebbe a fórumba tartozik.)

Amit én a rettentő nagy élettapasztalatommal :) ajánlani tudok az önképükkel elégedetlenkedőknek, hogy sorolják előre azokat a "gyengéiket", amiken igenis képesek változtatni és ha már ezeket a változtatásokat mind véghezvitték, akkor térjenek vissza a "megváltoztathatatlan" problémákra. Hiszek benne, hogy addigra azok nagyon sokat veszítenek a jelentőségükből. Lehet, hogy ez az önelfogadáshoz vezető egyik út. És talán nem is a legrosszabb.

107. Shya (válaszként erre: 106. - Endre2023)
jan. 27. 00:33

Igen, sokan esnek ebbe a "hibába" (túlzottan szivacsos melltartó). Megértem, h valaki nem elégedett a testével, és nincs lehetősége/nem meri pl megcsináltatni a cicijét, vagy egyszerűen nem kedveli a szilikon gondolatát. Viszont, lehet, h egy ilyen fehérnemű neki önbizalmat ad, ugyanakkor, el tudom képzelni, h amikor nagyon elüt az összkép ruhában és ruha nélkül, az a partnernek csalódás lehet. És, még csak nem is azért, mert nagyobb méretekre számított, hanem egész egyszerűen fura, mint a túl erős smink kontra természetes vonások.

Kicsit olyan ez, mint egyes férfiaknál az intim méret problémája. Most bele lehetne menni, h önelfogadás stb de azt hiszem, itt inkább azt lenne érdemes tudatosítania az illetőnek magában, h minden ember ízlése-igénye különböző. Képtelenség lenne elérni, h mindenki szépnek-vonzónak találjon. Illetve, amit Te mondasz, h nem szívesen hoztad volna fel, ha mégsem tetszik igazán az illető hölgy...szerintem intelligens ember ilyesmire nem tesz megjegyzést, intim helyzetben meg végképp nem. Ha nem az igazi valami, nem kötelező továbbra is találkozgatni a másokkal, de szükségtelen az arcába vágni ilyesmit. Ha valaki mégis ekkora tuskó...akkor benne van a hiba. (Ezeket mondani persze könnyű, a legtöbb ember biztos, h a szívére venné a dolgot.)

106. Endre2023 (válaszként erre: 101. - Shya)
jan. 26. 23:17

A hozzászólásod minden részével egyet tudok érteni, a szívemből szóltál. És ha már megszólítottál...

A mellméret számomra mint kérdés igazából nem is jelent meg soha az életem során. Nem voltam/vagyok valami nagy nőcsábász, de azért néhány cicit volt szerencsém közelebbről "megszemlélni". Természetesen tisztában voltam vele, hogy nincs két egyforma méret, de egy szexuális együttlét során egész egyszerűen nem merült fel bennem soha, hogy jobb lenne "ugyanebből" nagyobb vagy kisebb.

Voltak olyan barátnőim, akik nem hitték el, hogy valóban ennyire elfogadó vagyok és azt feltételezték, hogy csak nem akarom megbántani őket. Ez egyébként igaz is, mert ha esetleg zavart volna például egy kis cici, hát nem szívesen hozakodtam volna elő vele. De szerencsére nem volt ilyen soha.

Viszont (sőt "deviszont"), az egy kicsit zavaró volt, amikor századjára is bizonygatnom kellett, hogy nekem tényleg nagyon tetszik így, ekkora mellekkel és nem szeretném ha nagyobb lenne. Sajnos ez a hölgy például nagyon vastag szivacsos melltartót hordott, amiről szintén nem sikerült lebeszélnem. Pedig nagyon szerettem volna!

105. Any73 (válaszként erre: 104. - Moncsicsi102)
jan. 26. 05:01

Milyen a testalkatod?

Lejjebb, már írtam, hogy

Pl.Én 75B-t hordok, 168 cm magas, és 50 kg vagyok, és rendszeresen sportolok.

Kényelmesen érzem magam a bőrömben, és ez a lényeg!

Ha Te is jól érzed így magad, akkor minden rendben!

Szerintem, a melled mérete átlagos.

A hátad nem széles? /A 100- as körméret/....⁉️

jan. 26. 00:57
100 C-s melltartót hordok. Mindenki döntse el nagy-e a mellem vagy sem.
103. Shya (válaszként erre: 102. - F78a5227f0)
jan. 26. 00:48
áhhh ne is mondd...már a kecskékben se lehet megbízni...pedig azt hittem, ez valami különleges köztünk 😞
102. f78a5227f0 (válaszként erre: 101. - Shya)
jan. 25. 15:00

Lehet az a kecske elmesélte a haverjainak az esti sörözés közben.

Az ilyenre mindig gyorsan ráugrik a bulvármédia ;)

101. Shya (válaszként erre: 93. - Endre2023)
jan. 25. 01:22

FI már nincs fenn az oldalon, ezt is vagy 10 éve indította. De, ha már erről szól a fórum, szerintem ilyen témáknál a férfivélemény mindig érdekesebb.

Nem vagyok ugyan férfi (surprise). De szerintem a méreténél sokkal fontosabb a formája, tartása, aránya, h passzoljon a testalkathoz. A nagy méret önmagában kevés, ha nem találja a másik szépnek, megette a fene az egészet. Aztán majd az erre tévedő Férfiak - Endre, - megmondják, merre van az arra. :) :D

Egyébként ezeket a "magánügy" hsz-eket annyiban nem értem, h el tudom képzelni, h van az a téma, amihez még nick névvel sem szólnék hozzá. Mert annyira kínosnak érzem, v ha vmi komolyabb, annyira mélyen érint stb... De akkor egyszerűen nem szólok hozzá, nem olvasom oszt' csók. Oké, ha az lenne a kérdés, éltem-e már nemi életet kecskével, lehet felháborodnék, (hogy mégis honnan derítették ki) de ilyen topic viszonylag ritkán jelenik meg.

100. tumbo2 (válaszként erre: 99. - Tumbo2)
jan. 24. 16:00
és a hátam széles.
99. tumbo2 (válaszként erre: 95. - Pulcsis)
jan. 24. 15:55
ja,az enyém is pici,
98. Any73 (válaszként erre: 95. - Pulcsis)
jan. 24. 08:25
🍀🥰
jan. 24. 08:20
Pici
96. cicosz
jan. 24. 08:13
Nem baj van másik!
95. Pulcsis (válaszként erre: 92. - Any73)
jan. 24. 08:10
Ne szomorkodj, ez Hansika kedvence itt 😄
jan. 24. 07:35

Ja és még valami: szerintem felejtsük már el ezt a "magánügy" dolgot! Magánügyem van elég a munkahelyen, az utcán, még a szélesebb családi körben is. Nagyobbrész a magánügyeinket hozzuk ide a Hoxára, mert itt teljesen inkognítóban beszélgethetünk róla. Csak meg kell nézni a témákat, hány "nem magánügy" van köztük?

De amúgy értelme lenne egyébként az egésznek?

jan. 24. 07:18

Szerintem itt az ideje, hogy férfiak is hozzászoljanak ehhez. :)

Mivel FI önbizalomhiányról beszélt, ezért talán a pasik véleménye is számíthat ebben a kérdésben.

Kérdés persze az, hogy FI igazából kinek is szeretne jobban tetszeni. Önmagának, a férfiaknak, esetleg a nőknek?

Ha elsősorban a férfiaknak, akkor én szívesen megírom a véleményem.

92. Any73 (válaszként erre: 91. - Shya)
jan. 24. 06:10
75B😞
91. Shya
jan. 24. 01:54
80E
jan. 3. 11:29
95E
2024. júl. 9. 15:44
75B
2024. jún. 26. 10:42
ez senkire nem tartozik!micsoda kerdes!
87. gigi>
2024. jún. 25. 18:54
Szerintem magánügy.
86. Kajati
2024. jún. 25. 17:22
100D
2024. jún. 25. 15:00
90E
2016. nov. 18. 13:06
75B
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook