Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mellfelvarrás mennyibe kerül? fórum

Mellfelvarrás mennyibe kerül? (beszélgetés)

8. OKinga79 (válaszként erre: 7. - Diuska000)
jan. 14. 11:32

Nagyon szívesen. 🙂

Arra készülj,hogy talán 10-14 napig hordani kell állandóan kompressziós melltartót ( nekem így volt legalábbis)+ víz nem érheti a varratokat, ha nagy a meleg, kellemetlen lehet,hogy normálisam nem tudsz zuhanyozni.

Takarításhoz pl jòl jön a segítség, mert pl fürdőkádat súrolni nem tudtam.

7. Diuska000 (válaszként erre: 6. - OKinga79)
jan. 13. 12:33

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, sokat segítettél:)

Én nyár elejére tervezem , csak próbálok arról információt találni/gyűjteni, hogy esetleg segítőre mennyi ideig lenne szükség itthon.

Implantátum behelyezese utáni időszakra többen írták, hogy a kezüket sem tudták nagyon emelni 90 fok fölé (pl a szekrényből poharat kivenni) stb., de felvarrásról kevés infót találtam.

Így azért megnyugtattál, hogy viselhető a fájdalom, mégha nem is kellemes és pláne, ha szép az eredmény;)

Köszönöm szépen 😊

6. OKinga79 (válaszként erre: 5. - Diuska000)
jan. 13. 10:35

Szia Diuska!

Amire emlékszem,az az,hogy amíg másnap reggel a draint ki nem szedték, nagyon fájt mindenem .Illetve a következő mensi előtt azt hittem, leszakadnak a melleim, holott soha nem volt jellemző,hogy fájnak előtte.

Felkelni az ágyból kell majd hasizom,mert kézre támaszkodni nem jò hetekig.

Az sajnos már nem is dereng, meddig korlátozott a mindennapi teendőkben, vagy hogy hány nap után tértem vissza az irodába dolgozni. Szerintem egy hétig voltam kiírva, az tuti semmittevéssel telt.

Egy ideig félig ülve aludtam, nem volt gond, valahogy ment forgolódás nélkül is. Aztán amikor először fordultam álmomban oldalra fájt kicsit,de szerintem inkább az ijedtség volt nagy, nehogy gond legyen. Nem volt. 🙂

Ami most még beugott,hogy a műtét novemberben volt, utána júniusban felültem ilyen városi mini vonatra Siófokon,ami annyira nagyon rázott, hogy nagyon durván fájtak a melleim. Ha még eszembe jut valami írok.

Az eredmény mai is tetszik, a formája. Nyilván már nem úgy áll, mint pl egy hónapos korában, illetve fogytam -híztam - fogytam, de szerintem szuper .

5. Diuska000 (válaszként erre: 4. - OKinga79)
jan. 12. 19:08

Szia OKinga79! Esetleg arra emlékszel, hogy mennyi ideig tartott a fájdalom, a kezed tudtad emelni (nem úgy, mint az implantátum után sokan), munkát és otthoni dolgokat mennyi ideig befolyásolta?

Én tavasszal készülök, de úgy látom mellfelvarrasról (implantátum nélkül) túl sok vélemény még youtuben sincs.

Nagyon köszönöm, ha esetleg nézed és válaszolsz :)))

4. OKinga79 (válaszként erre: 1. - Csillus3)
2018. dec. 11. 18:38

Nekem holnap lesznek egy hónaposak az új melleim, csak felvarrás volt. Közvetlen műtét után nem volt nagy fájdalom. Viszont az ezt követő első mensi előtti mellfeszülés pokoli volt 3 napig.

Két nap múlva megyek egy hónapos kontrollra, a vágásokból szinte semmi nem látszik, viszont érzem a varratokat, kicsit kemények, nekem ez zavaró.

Az, hogy mennyibe kerül orvosonként eltérő. Én két konzultáción voltam, a két ajánlat között 10 ezer forint különbség volt, azt az orvost választottam, akiről úgy láttam, komolyabban vesz, több információt adott, sok munkáját megmutatott, olyat is, ahol komplikáció lépett fel.

3. Hmv.
2018. júl. 20. 07:00
Fogalmam sincs.
2. 7cfde2cc62 (válaszként erre: 1. - Csillus3)
2018. júl. 18. 09:53
Szia! Itt tudnak Neked segíteni: [link]
2018. júl. 18. 09:32
Sziasztok!Kérdezni szeretnék,ha megereszkedett a mellem,szeretném majd megcsináltatni,az mennyibe kerül,mennyire fáj a beavatkozás??Választ köszike!😊☺

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook